Gyermeked hány éves korában kapott fogszabályzót? SZTK alapon vagy magánrendelésre vitted?
Figyelt kérdés
2011. szept. 10. 12:01
1/5 anonim válasza:
Unokaöcsém 10 éves korában kapta az éjszakai fogszabályzót és magándokinál voltam amúgy.
Előtte neki nem ajánlották, mert még kiestek a régi fogai, és az újaknak rendeződniük kellett.
Keress fel egy fogorvost és nézze meg a gyermeked fogait, mert minden gyereknek másképp fejlődik, más lehet a gond forrása. Jobb, ha szakember látja. Szerintem sztk-ba is mehetsz, ott is vannak jó és normális fogorvosok, biztos tudnak segíteni.
2/5 anonim válasza:
Az elsőt 8 évesen kapta, éjszakai kivehető volt. A második nekifutást 12 évesen kezdtük, 1 évig kivehetővel, aztán 1 évig ragasztottal, majd még fél évig egy másik fajta kivehetőt használt. Az eredmény tökéletes lett. SZTK-ba jártunk, de így sem volt olcsó, a ragasztott több mint 50000Ft volt, a kivehetők is 15000 körüliek.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Akkor első nekifutásra felkeresem az iskolaorvost.
2011. szept. 12. 17:20
4/5 anonim válasza:
Második vagyok. Ne az iskolaorvoshoz vidd, hanem a fogászatra, mert ott tudnak beutalót adni.
5/5 A kérdező kommentje:
Bocsi úgy gondoltam, hogy az iskolafogászatra.
Itt nincs külön gyerekfogászat, minden második pénteken iskolafogászat van.
Ha itt nem érek célt, akkor megyek magándokihoz, de azt nem igazán szeretném mert az egy kisebb vagyon lenne.
2011. szept. 12. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!