Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek milyen ez a...

Szerintetek milyen ez a kiskonyha?

Figyelt kérdés
[link] Php? Products_id=23212
2010. nov. 9. 14:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
rossza a link...
2010. nov. 9. 14:07
 2/12 anonim ***** válasza:

[link]

Ha a Bon Appetit-re gondoltál, sztem nagyon jó.

A Müllerben 9.790.- ft most és holnapig még ebből 20%-ot engednek!!!!!!!!!!! Ha tudod, akkor ott vedd meg!

2010. nov. 9. 14:32
 3/12 A kérdező kommentje:
Bocsi nem figyeltem hogy rossz lett a link. De arra gondolok amit a második válaszoló linkelt be. Akkor szerintetek nem kicsi?
2010. nov. 9. 14:45
 4/12 A kérdező kommentje:
Második válaszolónak!!! Köszi, hogy írtad a Müllert. Felhívtam őket és holnap kapnak árut és ha jön konyha is akkor eltesznek egyet és még csütörtökön is megkapjuk a 20% kedvezményt is. Még egyszer kösz! Remélem sikerül spórolnunk 5000 ft-ot
2010. nov. 9. 15:01
 5/12 anonim ***** válasza:
Én ezt a konyhát vezsem meg a lányomnak karácsonyra. A Budakeszi Müllerben nem volt, de lehetett leadni rendelést rá, egy hét míg megjön, de ha 10.-ig rendeled meg, akkor érvényes rá a 20% kedvezmény. Csak felvették az adatokat, nem kellett előre fizetni.
2010. nov. 9. 16:38
 6/12 anonim ***** válasza:

2. vagyok

Pont úgy van, ahogy a 16:38-as írta, én a nagyobb konyhát rendeltem náluk (30e helyett 24e ft lett), felvették a rendelést, néhány nap múlva már telefonáltak is, hogy megjött, előleget nem kértek (dunaújvárosi Müller).

2010. nov. 9. 18:11
 7/12 anonim ***** válasza:
Én a hatvani Müllerben rendeltem,remélem tényleg jó.Majd csak hétfőn érkezik meg.Úgy izgulok:)
2010. nov. 10. 12:43
 8/12 A kérdező kommentje:
Most hívtam őket, még nem tudják, hogy kaptak-e, de este még zárás előtt felhívom őket és rákérdezek a rendelésre. A nagyobb konyha milyen? Esetleg linket tudsz?
2010. nov. 10. 13:05
 9/12 anonim ***** válasza:

[link]

Ez a nagyobbik konyha, már összeszereltük, hogy minden alkatrész megvan-e, működik-e, stb. A mosogatós részt be lehet fordítani a sütő mögé, így is minden használható, csak kisebb helyet foglal. Ja, és csúcs, ahogy "megsül" a süti!

2010. nov. 10. 14:44
 10/12 A kérdező kommentje:
Sikerült megnéznem neten a müller katalógust, amiben benne van mind a két konyha. Csak azt nem találtam sehol, hogy még adnak 20% engedményt. Remélem nekem is sikerül elintéznem. Nagyon szeretném azt a konyhát a kislányomnak karácsonyra. A nagy is tetszik, de hely szükébe vagyunk és az nekünk nagy lenne.
2010. nov. 10. 14:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!