Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kalória dús püré recepteket...

Kalória dús püré recepteket tudnátok javasolni?

Figyelt kérdés

#Kalória dús ételek
tegnap 00:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi idős babának, miket eszik már?

Kb mindent is lehet pürésíteni-sült,főtt husit bármilyen zöldséggel, rizzsel, burgurral.

tegnap 03:11
 2/7 A kérdező kommentje:
16 hónapos. De se pürét se darabosan nem evett eddig. Most kezdi... Sértő kommenteket nem kérek. Van oka...
tegnap 14:00
 3/7 anonim válasza:

Nálunk reflux és lassú súlynövekedés miatt a püréje így áll össze

- 60ml víz

- ebbe a dobozon előírthoz képest 1.5x mennyiségben rizspehely (most vezetjük be a glutént, ez plusz 1 teáskanál gríz - dm bio márka mindkettő) - ez itt amiben sok a kalória

- ehhez adok 1/3-1/4 üveg bébiételt

Ha be van vezetve már, akkor husi is mehet bele, dm van kisüveges csirke és marhahusi is, teljesen homogén állagú. Ez is dúsít.

Nálunk a kellemes íze és gyomrot nem irritáló volta miatt a sütőtök volt az első kóstoltatott íz. A sütőtök és a körte a jolly jokerek, bármi van, ezekhez nyúlunk vissza rizzsel adva.

tegnap 14:23
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia. Én egyáltalán nem sértésből kérdezem, hanem kíváncsiságból, hogy mi az oka?

És, hogy a kérdésre is válaszoljak: banán+keksz+joghurt összeturmixolva, krumpli+répa+máj/csirkehús turmixolva, tejberizs, tejbegríz. Lehet venni tejpépeket is, (pl dm) elég nagy a választék belőlük, azt csak kikevered, gyorsan megvan és kalóriadús. llletve ha szóba jöhet üveges bébiétel, akkor mindegyik amiben van hús.

Ha majd ott tartatok, hogy megeszi a főzelékeket, akkor az is jó lehet, a rántás tartalmaz lisztet és az is megnyomja a kalóriát. Pl spenótfőzelék,tökfőzelék. Ha elfogadja, akkor teszel a kanálba mindig egy falat kenyeret a főzelék tetejére, az is +kcal. Hirtelen ennyi jutott eszembe 🙂

tegnap 15:06
 5/7 A kérdező kommentje:

3/ köszönöm ez szuper püré. Most zabpelyhet vettem. Amit eszik vacsorára a jóéjt mulupa tejpép most abba teszek zabot. Illetve joghurtos kububa.

Főzelékeket próbálom de nem kell neki 😔

Kenyér kockát néha elfogad néha nem.

4/ hát neharagudj de nem részletezem. Tuti jönnének az olyan kommentek. Nekem azok most nem hiányoznak. A lényeg hogy sokmindent kapott már csak nem eszik. Most talán elkezdett. A súlya nem igazán megy ezért akarok jó kalória dús püréket. Már mindegy mit dobok ki ha nem eszi annyi minden kárba veszett már.

tegnap 21:21
 6/7 anonim ***** válasza:
4-es vagyok, persze, megértem. A legjobbakat nektek.
tegnap 22:40
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha nem eszik, akkor az ügyben kivizsgáláson voltatok már?

Mert okozhatja nyelvletapadás is, viszont ha nem beteg a gyerkőc, akkor egyre fontosabb lenne a rágás az arcizmok kialakulásához.

ma 05:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!