Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 15 hós kisfiam semmit nem...

15 hós kisfiam semmit nem akar enni, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Régebben jó evő volt, ami mára katasztrófa lett. Teljesen mindegy h püré vagy darabos, én etetem vagy ő eszik, semmit de semmit nem akar enni. Reggel es este kap még tapszert(210 ml) es gyakorlatilag azon él, meg napközben még 1-2 kekszet eszik meg, esetleg egy zacskós gyümölcspürét es ennyi. Finomakat főzök, mindennap van kaja, de se a mi kajánkat, se a bébiételt nem eszi mostmár. Közben egész nap pörög, jön megy, a kedve jó, de persze hízni semmit nem hízik, 9,6 kg mar vagy 3 hónapja. A doki szerint semmi baja, de engem rettentően bánt meg nagyon aggódok érte. Vki volt már ilyen helyzetben?:((
jan. 21. 19:30
1 2
 11/12 Bogica0616 ***** válasza:
De itt senki nem beszélt grammokrol. Miliőben írta, hogy 2*210 molitveszik meg. 100 mili az pedig 77 kaloria, minden tapszerből. Olvasd el.
jan. 27. 21:00
 12/12 Bogica0616 ***** válasza:
Annyi fehérje és tej alapú étkezés pedig bizony kell egy ekkora gyereknek és vitamin sem árt. Gyümölcs püréket érdemes lenne elhagynia semmi szüksége rá.
jan. 27. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!