Mit csináljak nem akar pisilni a kisfiam az oviban? Inkább tartogatja, és csak itthon pisil. Más is járt már így gyerekével kapcsolatban! Mit lehetne tenni ellene?
Először inkább azt kéne kideríteni, hogy miért nem hajlandó az oviban pisilni.
Lehet, hogy koszos a mosdó, vagy piszkálják a többiek, esetleg zavarja, hogy nézik vagy ott vannak közben.
Szia!
Ez sajnos nálunk is probléma. Én is mindig mondom neki, az óvónénik is kikísérik. De ő hazahozza. Nagyon sok gyerek ilyen. Tudom hogy nem egészséges, de sokan hazaviszik ahogy a nagydolgot is. Talán idővel jobb lesz a helyzet. Én is mondtam már annyiszor a fiamnak, de nagyon ritka ha pisil, akkor is amikor megyek érte és könyörgök neki, hogy menjünk el pisilni.
Sajnos nálunk is ez volt a baj a kisfiaimmal(ikrek). Egyikőjük sem akar ott pisilni. De mikor hazaértünk, amjdnem fellökték egymást a wcért. Aztán kiderült, hogy miért!
Az óvónő bezárta őket a wcbe 30percre(!), azért mert 3 évesen sokáig tartott nekik egyedül pisilni..
Mindenképpen derítsd ki, hogy nem-e hasonló dolog áll a háttérben! Nagyon remélem, hogy nálatok nem, de én az eset óta nem tudok ilyen helyzetben másra gondolni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!