Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Semmit nem eszik oviban...

Semmit nem eszik oviban kisfiam, szó szerint semmit. Nem tudom mit csináljak,8 órán éhen van. Ma szédelget de enni nem akar. Hozzam el ebéd előtt?

Figyelt kérdés
2017. szept. 7. 15:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
61%
Ha elviszed ebéd előtt, azzal a tünetet kezeled, nem az okot. Lehet, hogy tudja, hogy aggaszt téged ez a dolog, és ezzel akarja kiharcolni, hogy hamarabb elhozd, mert nem akar ott lenni. Most kezdte az ovit? Ne aggódj, éhen halni nem fog, majd idővel megszokja és elkezd enni is.
2017. szept. 7. 15:30
 2/14 anonim ***** válasza:
2017. szept. 7. 15:35
 3/14 anonim ***** válasza:
87%

Reggeliztesd meg rendesen otthon. Annnak idején én is simán kibírtam a nyolc órát éhen, aztán aggódó nagyanyám mindig vett délután nekem csokitortát, péksütit, túró rudit, egyebet, hogy éhen ne halljak. Nem kellett sok hogy erre számítsak :)

Szóval ezt ne csináld, nyilván délután adj neki kaját de ne a kedvenceit, hanem rendes ételeket amiket amúgy is enne (különben majd ő is a kitartásaként kiérdemelt jutalomnak látja a szuperjó falatokat mint én ) és hamarosan elkezd bent is enni. Nem kell erőltetni bent se, a többiek is esznek majd, előbb-utóbb ő is megkóstolja ami a fogára való.

2017. szept. 7. 15:41
 4/14 anonim ***** válasza:
34%
ne vidd haza. dolgoztam oviban, ha nem magán ovi akkor 100% hogy undorító a kaja. csomagolj ebédet otthontól (én is csomagolok a fiamnak).
2017. szept. 7. 16:01
 5/14 anonim ***** válasza:
81%
Ha megteheted vidd haza. Én se voltam képes megenni azokat az ételeket, semmi ízük, csak zsír. Utolsó, nem lehet ebédet csomagolni.
2017. szept. 7. 16:24
 6/14 anonim ***** válasza:

Nálunk délelőtt kapnak gyümit, kekszet, amit a szülők visznek be, abból sem eszik?

De mit mond miért nem eszik? Meg sem kóstol semmit?

2017. szept. 7. 16:31
 7/14 anonim ***** válasza:
Mit mond miért nem eszik? Miénk nem magán ovi, de az étel jó, szeretik a gyerekek. Otthonról is vihetsz neki ételt, csak az intézményvezető engedélye kell, rengetegen csinálják így Magyarországon.
2017. szept. 7. 16:39
 8/14 anonim ***** válasza:
62%
5-ös, de igen lehet. Az oviban ahol dolgoztam több gyerek is otthonról hozta az ebédet, az egyikőjük mert étel allergiásvolt, a másik mert vegetáriánus volt, a harmadik mert muszlim vallású volt, és ők nem ehetnek pl disznót. Senki nem szólt érte, hogy nem az ottani kaját eszik. Ugyan úgy megmelegítették, kiszedték nekik.
2017. szept. 7. 17:29
 9/14 anonim ***** válasza:
43%
Utolsó ez nem mindenhol megengedett.
2017. szept. 7. 17:41
 10/14 anonim ***** válasza:
79%

3 éven keresztül kb semmit nem evett a gyerekem. az óvónénik, dadusnéni már tudta, mikor milyen kaja mellé mennyi plusz szelet üres kenyeret kell hozni a csoportba a gyerekeknek.

néhányszor láttam, én sem enném meg, amit kapnak :o

most lett iskolás. pont tegnap a szülői előtt akart beszélni velem az osztályfőnök, hogy tudom-e, hogy az én gyerekem konkrétan SEMMIT nem eszik meg. igen, tudom. csomagolok is neki. most már megtehetem.

2017. szept. 8. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!