Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért nem akar aludni szerinte...

Miért nem akar aludni szerintetek? 3 éves, eddig minden ebéd után gyönyörűen elaludt, szépen magától.

Figyelt kérdés
Most pár napja az ebéd utáni alvásnál hiszti van, közli, hogy nem akar aludni, aztán végül csak lefekszik, nyöszörög, forgolódik, nézelődik... Eddig 1 körül elaludt, most van, hogy fél 3-ig szórakozik, aztán persze elalszik, és alszik vagy 4-ig. Ezek után este sem alszik el időben, fél 9 helyett negyed-fél 10, és reggel is később ébred...
2012. jún. 3. 14:01
 1/2 anonim válasza:
30%
Én szerintem teljesen fölösleges a délutáni alvás mert akkor nem lesz estére álmos a gyerek. Ha délután is játszik,futkározik,szórakozik estére lefárad és rendesen fel tud kelni reggel.
2012. jún. 3. 14:11
 2/2 anonim ***** válasza:
Hosszabbak a napok, ezt ők is megérzik! Nálunk is lányom 3 éves, és később alszik el délben mint ezek előtt, 2-5- ig alszik, délután később kel, de engem nem zavar, mert kimegyünk a játszótérre, nem 6- kor sötétedik, 7:30-8 kint vagyunk, majd itthin vacsi, este így később fürdetem, 8:30-9 körül, 10- re be is alszik.
2012. jún. 3. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!