Semmit nem eszik oviban kisfiam, szó szerint semmit. Nem tudom mit csináljak,8 órán éhen van. Ma szédelget de enni nem akar. Hozzam el ebéd előtt?
Figyelt kérdés
2017. szept. 7. 15:25
11/14 anonim válasza:
5-ös, az oviba NEM lehet ételt bevinni, már tortát sem - vagy az ÁNTSZ nagyon megbxsza őket, ha rájönnek.
Ha tudod, hozd. Én sem ebédeltem benn fél év után, mert szar volt a kaja, meg aki olyan volt, lazán beleköpött, de volt egy fiú, akit megtömtek, és ott mindenki előtt hányta vissza a kaját, stb.
Pfuj.
12/14 anonim válasza:
Érdekes, nálunk lehet bevinni oviba is :) annyi hogy anyuka vett egy külön kis mini hűtőt és abban van a gyerek napi étele. Senkit nem bax meg az ANTSZ.
13/14 anonim válasza:
Ja és tortát is visznek a gyerekek szülinapkor! :)
14/14 anonim válasza:
Nálunk se lehet bevinni otthoni ételt, süteményt is csak blokkal. Volt belőle balhé is mikor anyuka be akarta hozni a külön ételt a gyerekének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!