S. O. S. Mar nem tudom mit egyen a 3,5eves kisfiam. Semmit sem akar enni csak edesseget (mar nem adok), max darakasat es joghurtot. Mit csinaljak? Bovebben lent.
Nem lehet,hogy átmeneti állapot ez?
Az én fiam is 3,5 éves bár ő jó evő.De neki is volt olyan időszaka amikor csak egy félét evett 2 hétig semmi mást.Semmi baja nem lett.
Megkérdezhetem hány kiló a kisfiad?
Igen az én fiam is 14 kiló körül van.
Én sokszor csinálom úgy a fiamnak,hogy valami kis mókát rakok az ételbe.Pl:a mai vacsi vajaskenyér kockák voltak alma szeletettek körberakva.Nagyon tetszett neki:)
Gondolom ovis már, ott sem eszik? Nálunk a bölcsiben szerencsére jól eszik, itthon nem.
Sokszor mesenézés közben csempészem a szájába a falatot, akkor jobban eszik. A meki nálunk sem csalogató, csak a sültkrumplijukat eszi meg, de szinte csak ott, itthon nem igazán. Legyél türelmes, éhen nem hal. Én ezért is adom még neki a tápszert este és reggel, hogy legalább annyi vitamint egyen, bár mellett most kap multivitamint is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!