Ehet-e a 10 hónapos babám akár minden nap, esetleg naponta többször is joghurtot, túrót, sajtot (trappista)?
Szia!
Nekem 11 hónapos a kislányom és én is 1 hónapja vezettem be.Na most mi napi 1 joghurtot eszünk meg.Túrórudit is kap napi egyszer.Sajtot meg bele reszelem a kis ételébe mert nem eszi meg csak úgy.Szóval szerintem napi egyet adhatsz neki csak a túrórudinál vedd le az étcsokit.Mert az még nem igazán jó neki.Vagy ahogy gondolod.:-)
10 hósan kezdhet ilyesmit kapni, és csak fokozatosan. Szerintem ne adj neki minden nap, max heti 2-3 alkalommal naponta 1X.
Te sem eszel naponta többször joghurtot..
Köszi a válaszaitokat! :-)))
Én naponta nem hogy egynél több, hanem van, hogy három-négy joghurtot is megeszek, mellette tejet is sokszor iszom, néha sajtot is gyakran eszem. Szóval nálunk természetes a sok tejtermék, ezért kérdeztem.
Köszönöm a válaszaitokat!
Szerintem mostmár az én babám is sűrűn fogja enni ezeket. :-)
Szia!
8 hónapos a kislányom. Tejpépet,Joghurtot,Túrós desszertet kóstolt már.Van,hogy naponta 1x de van,hogy 2x kap.Semmi baja.Sajtot is szeretném minnél előbb megkóstoltatni vele. Én nagyon szeretem a tejtermékeket és napjában többször eszem én is tejes dolgokat( túrórudit(ma kapott belőle 1 kicsit a manóka is ízlett neki,de csoki nélkül)joghurtot,sajtot,tejet...)
Próbáld ki neki,ha nem nyügis akkor nyugodtan adjál több tejterméket,mert kell a kalcium.
Boldog babázást.
8 hónapos kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!