Ad más is naponta joghurtot, Danoninot, túró desszertet adni a babájának enni?
Kislányom 7 hónapos múlt. Én egy héten többször is adok neki krémtúrót, joghurtot.
Nem értem mi rossz van ebben.
az én babám időnként reggelre natúr joghurtot eszik gyümölccsel. 6 és fél hónapos. danoninot nem akarok neki adni. délelőtt eszik gyümölcsöt, sőt, még délután is eszik egy kis gyümölcsöt. miért ne ehetne sok gyümölcsöt?
túróval még várok pár hetet, de azt is inkább én fogom neki elkészíteni, ugyancsak kis gyümölccsel :)
Na, lehet lepontozni.
Miért van szüksége annak a szegény gyereknek a gyári mű, cukrozott édességre ennyi idősen???
Ő ugyanannyira értékel egy szelet almát. És nem unja. Maximum te unod, ő biztosan nem.
Ebben a korban alapozod meg, alakítod ki az étkezési szokásait. Szép lesz, mondhatom. A legjobb úton lesztek a "kaja helyett csipszet, rágót, csokit eszek" gyerek felé. Csak így tovább. És lepontozzák, aki az egyetlen értelmes választ adta eddig.
A tévéből meg ontják, hogy naponta HÁROMSZOR adj neki gyümölcsöt, zöldséget. Tök feleslegesen.
Aztán jön majd a "miért beteges a gyerekem, miért kövér a gyerekem", satöbbi, satöbbi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!