Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ad más is naponta joghurtot,...

Ad más is naponta joghurtot, Danoninot, túró desszertet adni a babájának enni?

Figyelt kérdés
A fiam 9 hós, ő mindennap kap ilyet.
2009. okt. 1. 12:47
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
10,5 hónapos kisfiam csak hetente egyszer kap joghurtot, túrót, sajtot, a gyermekorvos és a védőnő is ezt javasolta 1 éves koráig.
2009. okt. 1. 12:49
 2/16 anonim ***** válasza:
8%
Elég nagy baj. Még ritkán is, nemhogy naponta. :S
2009. okt. 1. 12:49
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Kislányom 7 hónapos múlt. Én egy héten többször is adok neki krémtúrót, joghurtot.

Nem értem mi rossz van ebben.

2009. okt. 1. 12:51
 4/16 anonim ***** válasza:
8%
Az a baj, hogy nem érted. Olvassatok már egy kicsit, mielőtt teletömitek a gyereket mindenfélével.
2009. okt. 1. 12:55
 5/16 anonim ***** válasza:
Szia,megnéztem a kiskönyv mit ír róla,elvileg 8 hós kora óta ehet natúr joghurtot és túrót,a túrórudit ,sajtot krémtúrókat jóval késöbbre irja 13-19 hós korától.nos ez nem a biblia,ha nincs baja tőle,és szerti akkor nyugodtan add neki.mi most vagyunk 9 hósak még semmi tejterméket nem kapott,a védőnő tanácsára a 9 hót megvártam,de várok tovább is mert első fiam tejérzékeny volt.
2009. okt. 1. 12:59
 6/16 A kérdező kommentje:
Szerintem nem baj, a védőnőm is tudja. Akkor mit adjak neki enni, ha nem a főétkezés ideje jön?? Gyümit sem ehet minden nap, kicsit már unja...
2009. okt. 1. 13:00
 7/16 anonim ***** válasza:

az én babám időnként reggelre natúr joghurtot eszik gyümölccsel. 6 és fél hónapos. danoninot nem akarok neki adni. délelőtt eszik gyümölcsöt, sőt, még délután is eszik egy kis gyümölcsöt. miért ne ehetne sok gyümölcsöt?

túróval még várok pár hetet, de azt is inkább én fogom neki elkészíteni, ugyancsak kis gyümölccsel :)

2009. okt. 1. 13:02
 8/16 anonim ***** válasza:
Az én lányom 11 hónapos mindennap kap valamit:krémtúró,joghurt stb.Kapott már Danoninot is de ritkán.
2009. okt. 1. 13:14
 9/16 anonim ***** válasza:
13%

Na, lehet lepontozni.

Miért van szüksége annak a szegény gyereknek a gyári mű, cukrozott édességre ennyi idősen???

Ő ugyanannyira értékel egy szelet almát. És nem unja. Maximum te unod, ő biztosan nem.

Ebben a korban alapozod meg, alakítod ki az étkezési szokásait. Szép lesz, mondhatom. A legjobb úton lesztek a "kaja helyett csipszet, rágót, csokit eszek" gyerek felé. Csak így tovább. És lepontozzák, aki az egyetlen értelmes választ adta eddig.

A tévéből meg ontják, hogy naponta HÁROMSZOR adj neki gyümölcsöt, zöldséget. Tök feleslegesen.

Aztán jön majd a "miért beteges a gyerekem, miért kövér a gyerekem", satöbbi, satöbbi.

2009. okt. 1. 13:24
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsónak üzenem, igen is megunja az almát! Az én fiam 10hós, de nem adhatok neki tízóraira ugyan azt a gyümölcsöt amit előző nap evett mert nem eszi meg! Minden nap másfélét kap, de két nap egymás után ugyan azt nem! Engem leszúrt a védőnő, hogy miért nem adok neki már túrót meg tojást! Joghurtot egyébként már eszik, 6hós kora óta eszi alkalmanként a 6hótól való humana bébijoghurtot, egy hónapja meg a danoninot is, és nagyon szereti! Ebéd é vacsora után szokott megenni egyet-egyet desszertnek. Tízóraira gyümölcsöt (alma, körte, banán, barack, üvegesből málna, eper ananász narancs+papapiskóta) kap, uzsonnára tejpépet. Naponta 2szer eszik főzeléket hússal. Szépen fejlődik, örökmozgó.
2009. okt. 1. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!