Ad más is naponta joghurtot, Danoninot, túró desszertet adni a babájának enni?
13:24-es, én a 13:02-es vagyok.
mi bajod volt az én válaszommal? joghurtot se adnál ennyi idősen? csak almát? azért ez egy kicsit túlzás szerintem. legjobb úton haladsz afelé, hogy a gyereked egy válogatós kis nyimnyam gyerek legyen. nem azt mondom, hogy tömjük tele danoninoval, de igenis egy kis joghurt nem fog ártani, sőt használ... hogy neked erről a chips jut az eszedbe, hát oké. te gyereked, te életed.
Én adtam neki minden nap, de kizárólag natur joghurtot (danone)simán, vagy gyümölcspürével keverve. Túródesszertet úgy csináltam, hogy natur joghurt túró és bele gyümölcs. Én nem adtam egy éves korig danoninót, túrórudit és ilyen édességeket.
És miért ne ehetne minden nap gyülölcsöt. A lányom már 17 hónapos, de 4 hónapos kora óta nem volt olyan nap, hogy ne evett volna valamiyen gyümölcsöt, az almára, ha egy hétig csak azt eszi, akkor sem mondja hogy nem , hanem kiabál hogy ama,ama, ha meglátja és ugrál hogy kész, kész (vagyis kérsz)
Minden gyümölcsöt zöldséget megeszik és nem válogatós, és ha egy túrórudit és egy almát felajánlok neki tuti az alma jön először, utána a rudi.
Ráadásul itt az ősz, tele vannak a zöldségesek gyümölccsel, sütőtök, alma meg mindenféle finomság. Lehet a gyümölcsöt zöldséggel is keverni, vagy kekszel, hogy ne legyen uncsi, sőt a lányom még ma is imádja a sárgarépás zöldségpürét tízóraira.
Nem is volt még bete soha.
igen, majdnem minden nap (1 éves)
vagy danoninot, vagy joghurtot, vagy néha pudingot (mindből csak keveset eszik meg)
a tejtermék fontos a babáknak.
minden nap kap gyümölcsöt is, így teljes a repertoár :)
Most volt itt a védőnő, 7 hónapos kislányom kevés tápszert eszik. Kérdeztem tőle, mit ehet ami esetleg helyettesíthetné.
Válasza: túró, krémtúró, joghurt, DANONINO!!!!!!
Kérdeztem is, hogy danoninot mondott? Tényleg??? Azt mondta, igen, nyugodtan ehet, ha nincs tejallergiás a családban. CSAK TEJET NE KAPJON!!!
Na most akkor mi van?
A kérdező igen eltűnt! :)
Itt vagyok!! Köszi!
Én adok neki naponta, és gyümit is!
a védőnőm is tudja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!