Legtöbb oldalon azt írják, hogy a babának főzzük meg a csirkehusit, úgy fagyasszuk le a napi adagjait. Én viszont a friss pipihusit adagoltam ki, azt fagyasztottam le. Naponta egyet fagyottan beleteszek főzni a főzijébe. Ugye nem árt így a babának?
Én is a nyers husit kockáztam, külön folpackoztam.
Amikor kellett, kivettem. Volt, hogy kiolvasztottam, de ha elfelejtettem kivenni hamarabb, akkor úgy főztem meg enyhén sós vízben. Azután turmixoltam a főzelékkel.
Most olvastam pár helyen, hogy lehet fagyasztott húst felengedés nélkül főzni, csak a főzési idő kell, hogy hosszabb legyen, hogy rendesen átfőljön. Nem hiszem hogy van köze bármilyen káros baktériumnak ebben az esetben...pláne, ha ilyen inci-finci husikát főzünk csak.
Azért jó volt megkérdezni titeket. Köszi! :-)
Minimum fél órát szoktam főzni, de van hogy tovább is. Attól függ, hogy rizzsel csinálom-e a kajcsit, vagy krumplival.Addigra rendesen szétfő minden, csak villával összenyomkodom, és már kész is!
Azért is gondoltam, hogy jó ez így is, nem kell előre megfőzni, pepecselni. Én amúgy sem szeretek főtt kaját lefagyasztani, mindig frisset főzök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!