Nem lesz baja egy kis husitól? Vida Ágnes sorai közt olvastam, hogy amint már egyféle gyümit eszik adjunk hust is. Hát én adtam 2 szer 1 teáskanál csirkehusit. A védőnő mée letolt hogy az majd csak később kell.
egy honappal az elsö ételek bevezetése után lehet...(kb)
tápszereseknél pl. már 5 hos kortol irják.
Féléves a babám és egy hónapja kezdtem hozzátáplálni,gondolom akkor csak átment rajta de hasznosítani még nem igen tudta!?
Köszönöm a tanácsot a Vida Ágnessel kapcsolatban!
Én viszont nem így gondolom.
Vida Ágnessel teljesen meg vagyok elégedve, és ezt is sokszor lehetett már itt olvasni. Én a babaszakácskönyvéből főzök, jók a receptjei, és betartom a mit ehet és mit nem dolgait, nem beszélve arról, hogy az álomba ringató praktikák könyve oldotta meg az alvásproblémánkat. Csak ajánlom!
Fél évesen adhatsz neki pici húsit, de ne mindennap. 7 hósan már ehet mindennap húsit, 8 hótól meg heti egy csirkemáj. Ha ezek szerint te is olvasod Vidát, akkor ezt a babaszakácskönyvébe (neten ingyen letölthető) megtalálod. Rendszeresen 7 hótól kaphat húsit.
Elég gáz ha a gyereknek főz vki azt is csak szakácskönyvvel tudja megtenni.
Nekem jó a fantáziám és finomakat készitek a kisfiamnak:) Ez is csak egy biznisz.
Kabd be 11:26-os.
Nekem is van fantáziám, abból csak ellesek tippeket.
Örülök, hogy ennyire okos vagy, és itt osztogatod az észt, biztos a fiadat is így neveled.
Én a kérdezőnek válaszoltam, és ha elolvastad volna jobban, akkor láthattad, hogy ez ingyenesen letölthető a netről, meg a könyve is. milyen bizniszről is beszélsz? egy fillért nem fizettem eddig neki.:) de te olyan okos vagy, majd biztos egy is JÓL megmagyarázod!
és nyugodtam írj vissza, elolvasni nem fogom már.
amúgy szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!