Van olyan anyuka, akinek sír a gyereke, és nem akar hazamenni, ha megy érte az oviba?
Figyelt kérdés
2012. nov. 28. 13:25
1/5 anonim válasza:
Az enyémek nem sírnak, de néha elég durcásan néznek. Meg szoktuk beszélni velük és az óvónővel is, hogy még 5 percet játszhatnak, aztán jönni kell.
2/5 anonim válasza:
Kisfiam igaz meg csak bolcsis de ilyen mar elofordult parszor. Ha eppen valami erdekes jatek kozepen van akkor nem akar hazajonni. :)
3/5 anonim válasza:
Szia sorstárs! Az én kisfiam szeptemberben kezdte az ovit, mivel itthon vagyok a kistesóval, gondoltam, ebéd után el fogom hozni. Pár hete vettem észre, hogy szeretne ott aludni, ezért úgy döntöttünk, maradjon. Tegnap 4-re értem oda, épp játszott, és alig akart kijönni a csoportszobából. Kicsit rosszul esik, de gondolom ott vannak a kis ovis társak és a játékok, nehéz kiszakadni a játékból.
4/5 anonim válasza:
Szia!
Az én fiam sem sír,csak megkér ,hogy legközelebb később menjek érte:)!Szeptembertől ovis,imádja a társait,az óvónőket is!
Általában negyed óra,mire kijön a csoportból,mert még "sok a dolga":)
5/5 anonim válasza:
Szia!
Mikor első nap szoktattam be a fiamat az oviba, 10perc után rám nézett és azt mondta h ő maradni akar. Megbeszéltük ovónénivel hogy ha nincs nagyobb baj délben menjek érte. Majd hazáig sírt hogy ő márpedig ott is akart volna aludni! :) :) Aztán egy ideig délután is pityergett hogy ott akarna még maradni. De mióta nagycsoportos lett azóta már nincsenek ilyen problémák mert inkább nem akar menni! :) Szóval szép az élet!! :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!