Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akinek egy gyermeke van, és...

Akinek egy gyermeke van, és nem lesz/lett testvére, azoktól kérdeznék. Ki mit mondott gyermekének, amikor az a testvérről kérdezett? 3 évesnek Kérlek, segítő szándékkal válaszolj!

Figyelt kérdés
jan. 19. 16:22
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
4 éves. Csak annyit, hogy van akinek van testvére, van akinek nincs. Meg hogy neked nincs, de vannak unokatestéreid, az is ugyanolyan menő. Ennyi egyelőre elég volt neki.
jan. 19. 16:31
 2/10 anonim ***** válasza:
44%

Nálunk közölte, hogy nem akar tesót.

Mi se de ezzel szoktuk ,,fenyegetni "😅

jan. 19. 17:08
 3/10 anonim ***** válasza:
87%
Azt mondtuk, hogy örülünk annak hogy ő van és egészségesen született, de többet nem kockáztatunk. És amit az első, hogy nem mindenkinek van tesója.Neki se lesz.
jan. 19. 17:37
 4/10 anonim ***** válasza:
15%
Ennyi idősen nem kérdezett ilyet.
jan. 19. 18:26
 5/10 anonim ***** válasza:
58%
Azt, hogy sajnos nem lehet tesója.
jan. 19. 18:57
 6/10 anonim ***** válasza:
A mienk nagyon szeretne tesót, de megmondtuk, hogy nekünk annyi energiánk, pénzünk és időnk van, hogy neki elég, de egy tesónak már nem. Ettől függetlenül sokszor előhozza, hogy ő nagyon szeretne.
jan. 19. 22:58
 7/10 anonim ***** válasza:
59%
Nálunk 9 éves. Lombikkal sikerült ő is. Tesóért már 3 lombikon voltam sikertelenül. Még 1et végig járok, és elengedem. Az én lányom nagyon szeretne tesót, így a szívem megszakad. Rendszeresen sír emiatt, nagyon magányos. A harmadik lombikba beavattam. Ott volt minden szúrásnál, várt a leszívás után az autóba az apjával, megismerte az orvost akinek őt is köszönhetem. A sikertelenség után csak sírtam, és sírtam, és akkor nagyon mélyen belementünk hogy ez nekem is fájdalom, és tudom hogy neki is, de nyilván meg van a lelki oka, valaki így rendelkezett. Neki unokatesója sincs. Én elmentem családállításra és az segített, és segített felé is lekommunikálni, és másként látni az egykeséget. Nagyon fontos hogy Te is feldolgozd hogy 1 van, és Te is rendbe legyél ilyen téren, vagy a gyermek tragédiának fogja megélni az egyedüllétet. Azóta ráléptünk a gyógyulás útjára, és az utolsó lombikomba nem avatok már bele senkit, úgy csinálom végig, mivel nem szeretnék a lányom feldolgozási ciklusába belelépni.
jan. 21. 10:08
 8/10 anonim ***** válasza:
Megmondtuk neki hogy nem lesz testvéred, mert mi, apa meg én nem szeretnénk még egy gyereket. Ennyi.
jan. 21. 15:12
 9/10 anonim ***** válasza:

4-es! Különbet is kérdeznek!

A 2,5 éves unokámnak nagyon sok népdalt tanítottam. Épp egy hónapja kérdezte meg, hogy ki találta ki ezeket a szép énekeket.

febr. 13. 08:33
 10/10 anonim ***** válasza:

14 unokatestvére van. Rendszeres találkozunk, hol együtt minddel, hol külön-külön. Ezért nem téma.

Nekem 5 testvérem van. 20 éves voltam, mikor a fiam született. Egyedül neveltem, dolgoznom kellett, sokszor vigyázott rá édesanyám, így tulajdonképpen mint 6. testvér nőtt velük együtt.

febr. 13. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!