Nevelest segitö mesekröl hallottatok mar? Mi a cime? A kicsit vadabb gyerekeknek ajanljak
Érzelmi intelligencia fejlesztő mesék, de kb mind az..
Meseterápia is épül ilyenekből..
Nekem két film és egy vers ütött nagyot gyereknevelés témában.
Az egyik film a Pán Péter volt. Elképesztő, hogy a felnőttek mennyire nem értik meg a gyermeki fantáziát. Vagy épp csak nem figyelnek rá oda. Egy egészen csodálatos világba kalauzolhatnak el a gyerekek, ha hagyjuk.
A másik fejbevágós élmény a Mary Poppins volt. Nem is a gyerekek voltak rosszak, csak senki nem foglalkozott velük igazán.
Versből az Öreg néne őzikéje érintett meg nagyon. Gyerekként is imádtam, tudtam kívülről. De anyaként értettem meg. Teljes odaadással gondoskodsz valakiről, akit aztán el kell engedned, hogy a saját életét élhesse. Mindezt úgy, hogy azért nyitva maradjon az ajtód, ha baj van.
Nagyon tetszik a Farm, ahol élünk sorozat. Az Ingels család számomra példaértékű. Egymás iránti szeretetet, tiszteletet, összetartozást, a családi munkamegosztást, becsületességet, toleranciát képviselnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!