Milyen strandolást segítő eszközök vannak kisgyerekeknek?
Figyelt kérdés
2 éves gyermekemmel mennénk élővízbe, tehát ami változó mélységű és egyenetlen talajú a sekély részen is. Ismereteim a karúszóra korlátozódnak, de hallottam olyat, hogy törzsre húzható szivacslánc is van, meg a Decathlon kínálatában láttam alul zárt úszógumit, de ennél szeretnék jobban tájékozódni.
Nektek mi jött be, s mi a pontos neve, amivel megtalálom üzletekben? Ideálisan olyan kéne, amit nem tud leszedni magáról és fenntartja. Nyilván folyton vele vagyunk, de azért szeretném (meg ő is ;)) ha valamelyest szabadon felfedezhetne.
2023. aug. 2. 11:33
1/10 anonim válasza:
Uszomelleny talán a legjobb, ha nem szedi le magáról. Olyat vegyél amiben tud szabadon mozogni. Én a balcsi parton vettem ilyet.
2/10 anonim válasza:
Nekünk alul nyitott úszógumink van, kisautós, kormánnyal :D ( úgy nyitott, hogy a 2 lábát ki tudja dugni, 2 kicsi lyuk van rajta alul) A kisfiam nagyon szerette tavaly, akkor volt 2.5 éves. Idén még nem jutottunk vízközelbe :D Most nagyon szemezek az úszómellényekkel, lehet idén kipróbáljuk.
3/10 anonim válasza:
Úszómellényt vennék. A decathlonban vannak jók.
4/10 anonim válasza:
A fiamnak a sima kör úszógumi jött be 2-3 évesen mert abba tudott szabadon mozogni. Most 4 a karúszót szereti, mert egyre ügyesebben ugrál, bukik a víz alá
5/10 anonim válasza:
Ennyi idősen karúszót használt a lányom.
6/10 anonim válasza:
Az én lányom karúszó + úszógumi kombót szereti.
7/10 anonim válasza:
Úszómellényt sose próbáltunk, nekünk a karúszó tökéletesen bevált. Nem próbálja leszedni és nagyon szabadon tud vele lubickolni.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi ötleteket, megnéztem a Decathlon kínálatát, de ezeket az úszómellényeket, meg minden törzsre tehető eszközt 15 kilótól szabad csak használni. (11,5 kg)
2023. aug. 2. 22:46
9/10 anonim válasza:
Kínaiban van picinek való felfújható mentőmellény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!