Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mitől van ez? Kérem csak...

Mitől van ez? Kérem csak olyan írjon aki segitő szándékot mutat!

Figyelt kérdés

Három gyermekes anyuka vagyok.

A legkisebb lányom 8 éves,időről-időre csak úgy random eszembe jut hogy nehogy történjen vele valami.

Pszchiólogusnál ezt többször elmondtam már de úgy érzem nem hallotta meg a terapeuta.

Sokszor beleborzongok hogy nehogy hívjanak az iskolából hogy valami történt vele,szinte csak akkor vagyok nyugodt ha velem van.

Mindegyik gyermekeket imádom,de őt nagyon féltem.

(Sok “rossz” dolog történt vele ami miatt kórházban voltunk párszor)

Úgy érzem ha nem velem van nagyon féltem,ha itthon vagyunk és sokáig csendbe van bepánikolok.

Szóval ez ellen mit tegyek?

Anno azt mondta a terapeuta hogy ez normális mert mikor másra volt bízva,történtek vele balesetek és féltem.

Na de ennyire?

2019. okt. 24. 21:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Talan nem tudtad magad túltenni azokon a dolgokon, amelyek törtentek szegénnyel. Esetleg bűntudatod is van, mert nem te voltal vele akkor (nekem szokott ilyen motoszkalni a fejemben,: "ha én ott vagyok, akkor tuti nem törtenik meg, mert én odafigyeltem volna rá, mi a francnak kellett akkor máshol lennem?!" Önostorozásból kitűnő vagyok)

Jársz még a pszichológushoz? Mindenképpen érdemes lenne, de ha azt erzed hogy nem érti meg a problémádat, akkor keress másikat, aki segít feldogozni a múltbeli eseményeket. A kislány hogyan élte meg ezeket a rossz dolgokat? Nem lehet, hogy rajta is látsz valamit, ennek következményeként?

2019. okt. 24. 21:26
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Keress más pszichológust!A mostani láthatóan nem foglalkozik vele, pedig kéne.
2019. okt. 24. 21:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Mi tortent vele?
2019. okt. 24. 22:12
 4/7 A kérdező kommentje:

Rendben keresek,fontolgattam egyébként is.

Egy példa mondjuk :

10 hónaposan az apukájával volt míg átugrottam a szomszédba boltba,mire visszaértem leszakadt az ujja/szó szerint/ tiszta vér volt minden a gyerekem,a lakás.Sokk.

Jó pár óra remegés után megtudták menteni az ujját és visszavarrták Budapesten,szerencsére mükődik neki.

2019. okt. 24. 22:45
 5/7 A kérdező kommentje:

Azt csak zárójelbe jegyzem meg hogy a legidősebb 16éves,ma halloweni buliba van,már hazafelé tart és erre várok hogy a lakásba legyen.

Addig el sem tudnék aludni,pedig fél ötkor kelek.

De várom és akkor megnyugszom ha itt lesz.

Szerintem ezzel mindenki így van.

2019. okt. 24. 22:48
 6/7 anonim ***** válasza:
gyógyszer generizált szorongásra
2019. nov. 5. 10:22
 7/7 anonim ***** válasza:

Kicsit régi kérdés. Sajnos megfelelő választ nem tudok írni. De a sztori, bocsi, de hogy a p..csába szakadt le a gyerek ujja? Azért ez nagyon durva, apja hol volt mikor ez történt?

Azért leírom az én sztorimat, mert én is szorongtam a kislányom miatt.

Amikor megszületett és hazamentünk onnan kezdődött az egész. Egyszerűen rettegtem, hogy elfogják rabolni. Nem tudom miért, de csak erre tudtam gondolni, hogy ne rabolják el. Amikor a párom elment a boltba, olyankor is úgy bezártam az ajtót és lehúztam a redőnyt mint amikor elmegyünk itthonról. Mikor kimentünk sétálni, akkor folyamatosan azt lestem, hogy ugye nem jön egy kocsi, amibe belerángatják babakocsistól. Aztán mikor kezdett kicsit nagyobb lenni, mozogni, szóval nem volt olyan magatehetetlen mint egy újszülött, akkor szépen lassan ez az érzés megszűnt. Persze féltem a mai napig, de már nem olyan paranoiás szinten. Ha majd elkezd kamaszodni és eljárni a barátaival akkor gondolom újra kezdődik. 🙍

2020. márc. 5. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!