Akinek extrém "nehéz eset" a kicsikéje és nem nagyon
bírja már idegekkel annak milyen vény nélküli nyugtató
vált be?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem, de teljesen kikészít. Nem akarok mindig ideges, kiabáló anya lenni. Amennyire tudok igyekszem nyugodt és kiegyensúlyozott lenni, de sokkal több sikertelen próbálkozás van, mint siker.
Valami kis tipp attól aki ilyesmin megy keresztül? Nagyon bízom benne, hogy javul a helyzet ezért szeretnék csak vény nélküli nyugtatót.
A gyereknek kell, hogy érezze mikor és mennyire dühít fel, ebből is tanul, nem lesz tőle baja, amíg nem alázod, csak hangos vagy.
jan. 12. 19:29
2/18 anonim válasza:
Először írd le a konkrét problémát.
Mennyi idős? Mi a baj?
jan. 12. 19:32
3/18 A kérdező kommentje:
Először is köszönöm a válaszokat!
A koromat nem szeretném írni.:)
Nagyon kiabál a gyerek, ez az egyik legboszzantóbb dolog. Ha nem kiabál akkor vinnyog. Szinte mindent szét akar szedni amit nagy nehezen össze tudtam rakni (pl. ruha, játék, könyvek). Mindig eszegetne valamit, de semmi nem jó (sem gyümölcsök, sem kekszek, sem a főtt étel).
Úgy érzem nem haladok semmivel, de még nullára kihozni is nagyon nehéz. Sokszor már délután van mire fel tudok öltözni és nincs is kedvem kimenni a lakásból, hogy kint is menjen a cirkusz és bámuljanak ránk....
jan. 12. 19:45
4/18 anonim válasza:
Nem a Te korod basszus hanem a gyereké...nem mindegy hogy 1 éves vagy 3...
jan. 12. 19:48
5/18 anonim válasza:
Amúgy ez még egy anonim oldal, nem értem miért lenne akkora titok a korod...
jan. 12. 19:49
6/18 anonim válasza:
A gyerek kora kéne, nem a tiéd 🤦🏻♀️
jan. 12. 20:09
7/18 anonim válasza:
Ne akarj gyógyszert szedni erre. Ez teljesen normális kisgyerek viselkedés. Magadat kell hozzátréningelni, hogy a nem haladás és a frusztráció a munkaköri leírás része. Türelemmel, kitartással nevelni kell, és idővel jobb lesz. Keress több pihenő/én időt, az segíthet nyugodtabbnak maradni. Engedd el a tökéletes rendet, amíg ilyen nehéz időszakban vagytok. Lesz még időd takarítani, az sokkal fontosabb, hogy a gyereked szeretve érezze magát, és ne kiabálj vele. Ha néha mégis kiborulsz, beszéld meg vele, mondd el, hogy szereted, anya nem akart megijeszteni, nem szabadott volna kiabálnod.
jan. 12. 20:19
8/18 anonim válasza:
Bár nem nyugtató, de magnézium rendszeres szedése, citromfű és kamilla tea nekem néha segít kicsit.
jan. 12. 20:54
9/18 anonim válasza:
Citromfű teát iszok, magnéziumot is lehet, de azt mindig elfelejtem, minél több alvás,kevesebb kávé.
2 év körüli?
jan. 12. 21:02
10/18 anonim válasza:
Neked nem vény nélküli nyugtató kell, hanem normális pszichoterápia a gyereked erdekeben, mert roppant toxikus vagy. A gyereked teljesen átlagos, normális kisgyerek. A te viselkedesed nagyon nem az.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!