Miért vagyok lecseszve azért mert úgy kezelem a hisztit hogy felveszem a gyereket és úgy nyugtatom?
Figyelt kérdés
2022. aug. 3. 19:03
1/21 anonim válasza:
Ki csesz le és kinek a gyerekét veszed fel?
2/21 A kérdező kommentje:
gyerekekkel dolgozom és a kolléganőm
2022. aug. 3. 19:11
4/21 A kérdező kommentje:
mert tapasztaltabb. de akkor hogy kezeljem?
2022. aug. 3. 19:26
5/21 anonim válasza:
Ez eléggé gyerek és helyzetfuggo. Ha az adott gyereket így lehet kizokkenteni és megnyugtatni, akkor szerintem nincs ezzel semmi baj.
6/21 anonim válasza:
Bölcsi? Ovi? Iskolásoknak szóló nyári tábor? Minél nagyobb a gyerek annál kevésbé jó ez a módszer.
7/21 anonim válasza:
A gyerek attól nyugszik meg, hogy beismered, neki van igaza. Amikor nem az ő akarata érvényesül, kezelhetetlenné fog válni.
8/21 anonim válasza:
Utolsó, meddig adsz neki igazat? Mert amikor 15 éves korodban majd lop tőled, lehet már késő lesz új nevelési elveket alkalmazni.
9/21 anonim válasza:
Oviban dolgozom, asszisztenskent, szoval nem ovono vagyok.
A legnagyobb hiszti kozepette nem szoktuk oket olelgetni, meg nyugtatgatni, hogy jolvan kisfiam, semmi baj, ha foldhoz vagod magad ebednel, mert nincs csoki...Ezt nem lehet megcsinalni 27 gyereknel, na meg valami peldat is kell mutatni, hogy ezt a hisztit nalunk az oviban nem szokas. De meglepo modon egyebkent sokszor tok gyorsan meg lehet veluk beszelni szepen a hiszti targyat es lenyugodnak.
Na ez sajat gyereknel ritkan jott be nekem :D
De ha peldaul reggel sirnak a szuleik utan, akkor termeszetesen olelgetjuk, nyugtatgatjuk oket, aztan hamar tul is vannak a dolgon. Bar en ezt az utobbit nem neveznem hisztinek.
10/21 A kérdező kommentje:
én ma úgy ítéltem meg hogy jobb lesz ha felveszem. ösztönből jött ez.
2022. aug. 3. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!