Miért vagyok lecseszve azért mert úgy kezelem a hisztit hogy felveszem a gyereket és úgy nyugtatom?
Ha eredményes, akkor te csinálod jól.
A kolléganőd tudod, miért cseszeget? Mert irigyli a türelmedet és az empátiádat.
A másik idősebb, és nem bírja a háta emelgetni a gyereket, ugye? Engem beszoktatáskor szóltak meg a bölcsiben gondozók, hogy ne guggoljak a gyerekhez, mikor beszélek hozzá, mert megszokja. Másik bölcsiben nem hogy guggoltak, de fel is emelték a kicsiket, bár ott a huszonéves gondozók mondták, hogy már fáj a hátuk, de a gyerekeket megnyugtatja..
Szóval ha sokat csinálod, tönkremész fizikailag szerintem, a másik meg irigyel, mert az ő teste már nem bírja. Illetve ha többen lesznek, nem is jut majd mindenkinek ilyen jellegű figyelem(Amúgy megbeszélni se jut idő a gondokat, 20+ gyerek mellett, vicceltek?:), az meg egyenetlenséget szül, irigységet meg ilyesmit..
Szóval én magam mellé ültetném a padra, a legsírósabb meg beleülhetne az ölembe, amíg a többiek körém.. így nem zárok ki senkit.. és bele is vonnám a többieket a helyzetbe, hogyan lehetne a sírónak segíteni, velük is volt e már ilyen.
Egyébként fel lehetne osztani a szerepeket, lehetne egy, aki emelget, guggol, ölelget, és egy, aki mesét olvas, bábozik és rászól a "rosszalkodókra". Általában ezt az idősebb- fiatalabb felállást szokták alkalmazni, mert az idősebbek nem bírják a fizikai terhelést, a gyerekeknek meg ölelgetésre is szükségük van szerintem. Sajnos sok helyen csak idősek vannak, ők nem tudnak emelgetni..
Nem rosszindulatból mondja szerintem, de nagyon vinném oda a gyerekem, ahol felkapkodják, ha sír, én örülnék ennek szülőként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!