Hogy fogja beadni az orvos a 6 éves kislányom oltását?
Nemsokára mennünk kell oltásra,tudni kell,hogy a kislányom baromira fél a szuritól, pedig sokat beszélünk róla, nyugtatom.
Alapvetően minden orvosi beavatkozástól retteg,egyszer úgy kellett lefogjuk 5en,hogy egy nagyon fontos dolgot el tudjanak végezni rajta ,mert barhogy könyörögtem neki ,egyszerűen nem hagyta.
Már előre gyomorgörcsöm van,hogy hogy készítsem fel az injekcióra, egyszerűen lehetetlen,hogy hagyni fogja.
Tippeket és tanácsokat szeretnék kérni,hogy akinek volt már ilyennel tapasztalata ,hogy oldotta meg?
Itt most nem tudjuk majd 5en lefogni, nincsenek annyian a gyerekorvosnál és nem is szeretném ha erre kerülne újra sor...
De meg fogja szüntetni, a gyereknek varázslás, a szülő meg tudja, hogy nem fog a gyereknek fájni.
De ezek a mai vékony tűk kismiskák a régi, vastag, hosszúakhoz képest. Ezekkel tényleg szúnyogcsípés az oltás. A Covid oltásokat észre se vettem.
De ezek a mai vékony tűk kismiskák a régi, vastag, hosszúakhoz képest
Elárulok, hogy 40 éve is akkorával olottam, mint ma :)
Ha ennyire féltek, adatsd be magán orvossal.
Lehet másképp állna hozzá, nem félne annyira.
35!
Mert ezzel nem megoldod a problémát, hanem elkerülöd egy kis időre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!