Hogy fogja beadni az orvos a 6 éves kislányom oltását?
Nemsokára mennünk kell oltásra,tudni kell,hogy a kislányom baromira fél a szuritól, pedig sokat beszélünk róla, nyugtatom.
Alapvetően minden orvosi beavatkozástól retteg,egyszer úgy kellett lefogjuk 5en,hogy egy nagyon fontos dolgot el tudjanak végezni rajta ,mert barhogy könyörögtem neki ,egyszerűen nem hagyta.
Már előre gyomorgörcsöm van,hogy hogy készítsem fel az injekcióra, egyszerűen lehetetlen,hogy hagyni fogja.
Tippeket és tanácsokat szeretnék kérni,hogy akinek volt már ilyennel tapasztalata ,hogy oldotta meg?
Itt most nem tudjuk majd 5en lefogni, nincsenek annyian a gyerekorvosnál és nem is szeretném ha erre kerülne újra sor...
Vizsgáltasd ki! Nem normális.
Iskolába ugye így nem megy?
Ha nem hagyja magat, akkor pedig de, le kell fogni. Viszont hidd el, hogy latott mar nem egyuttmukodo 6 evest az orvos, megoldja. Lehet siman meg is tudja vele beszelni amugy, ki tudja. :) Nalunk pl a hajvagas volt ilyen, nekem otthon nem engedte a gyerek, sikitott, uvoltott, de a fodrasz szinte lyukat beszelt a hasaba es siman le tudta vagni neki :D
Konyveket olvashattok amugy rola, jatszhattok orvosost, probald felkesziteni. Aztan majd lesz valahogy.
Kisfiam epilepszias es millioszor vettek tole vert, vizsgaltak, voltunk korhazban. Minden egyes alkalom egy katasztrofa, de megertem, retteg tole egyszeruen, o nem fogja fel, hogy ez a szukseges rossz ahhoz, hogy o jol legyen. Most 4 eves, de semmilyen valtozast nem latok ebben, pont ugy ellenkezik mint 5 honapos koraban, csak mar erosebb.
Viszont ha valamit muszaj, akkor muszaj.
Ha kell,ráfekszel basszus. Ha nem értelmi sérült, meg kell értenie,hogy ez kötelező.
Ne hülyéskedj már, az autista lányom megértette..
Leülsz a székbe. A lányod az öledbe ül. Karjai a te karjaid alatt, lábai a te lábaid alatt. Szóval lefogod.
ÉS ígérsz neki valamit,ha kibírja. Ennyi.
Plusz elmondod neki,hogy mostmár nagylány, hagyja abba ezt,mert kb 3 éves szint. Megcsipkeded a vállát,hogy kb ennyi lesz
Ez ha nem elég,akkor ott tényleg van valami komoly probléma!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!