Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy fogja beadni az orvos a...

Hogy fogja beadni az orvos a 6 éves kislányom oltását?

Figyelt kérdés

Nemsokára mennünk kell oltásra,tudni kell,hogy a kislányom baromira fél a szuritól, pedig sokat beszélünk róla, nyugtatom.

Alapvetően minden orvosi beavatkozástól retteg,egyszer úgy kellett lefogjuk 5en,hogy egy nagyon fontos dolgot el tudjanak végezni rajta ,mert barhogy könyörögtem neki ,egyszerűen nem hagyta.

Már előre gyomorgörcsöm van,hogy hogy készítsem fel az injekcióra, egyszerűen lehetetlen,hogy hagyni fogja.

Tippeket és tanácsokat szeretnék kérni,hogy akinek volt már ilyennel tapasztalata ,hogy oldotta meg?

Itt most nem tudjuk majd 5en lefogni, nincsenek annyian a gyerekorvosnál és nem is szeretném ha erre kerülne újra sor...

ma 13:06
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

Nem beteg a gyerekem ,nincs semmilyen problémája egyszerűen valamiért retteg az oltástól meg attól,hogy valami olyat csinál vele az orvos ami fáj neki.

Tűfóbiás..

Nincs teledumálva a feje,normálisan neveljük és rengeteg pozitív élménye volt orvosokkal,egyszerűen a tűtől retteg.

Amikor le kellett fogni én egyedül nem tudtam...

ma 14:27
 12/32 anonim ***** válasza:
76%
Az enyémet le kellett fogni.
ma 14:38
 13/32 anonim ***** válasza:
67%

Az orvos nem fog vacakolni, lefogja majd.

Ne görcsölj előre te se.

Én fánkot ígértem cserébe minden oltás után, mikor már nagyobb volt.

2 percig érdekelte az oltás.

ma 14:53
 14/32 anonim ***** válasza:
82%

11!

9es válaszomban leírtam,hogy kell lefogni. A kórházban mindig így fogtam le a lányomat,kifejezetten így kérik. Hidd el,nagyon hatásos!

Karjaiddal lefogod a karjait, lábaiddal lefogod a lábait. Nagyon erősen. Nem fog mozogni,hidd el.

ma 15:02
 15/32 anonim ***** válasza:
59%

"barhogy könyörögtem neki ,egyszerűen nem hagyta."

Ne haragudj, de orvosnál NINCS könyörgés!

Az van,amit te mondasz neki.

Lehet,túlságosan finomkodva neveled,nem mersz erélyes lenni vele. Nem?

ma 15:03
 16/32 anonim ***** válasza:
67%
Nem tudja az apja vagy nagyszülő elvinni? Itt most ketten együtt féltek. Az orvos egyébként már látott félős gyereket, megoldja. Van ott asszisztens is.
ma 15:06
 17/32 anonim ***** válasza:
10%

lányom sem szereti tűt se vėrvétel se oltås ,fėl nagyon ,de szerencsėre az oltåsokbol már kinött nem kell neki ,viszont vérvétel ,nagyon ügyes kedves asszisztensnek kell lenie ha lányomtol vėrt akkarnak venni meg egy hatalmas nagy tábla csoki kell.

hogy ne féljen .

ma 15:07
 18/32 anonim ***** válasza:
25%
Oltás után irány a cukrászda. Persze erről ő is tudjon előtte. Már a váróban beszéljétek meg, milyen sütit enne most a legszivesebben.
ma 15:13
 19/32 anonim ***** válasza:
32%
17es mekkora a gyereked, hogy az oltások már nem kellenek, de a vérvételhez csoki kell. Azért 13-14 évesen az elég fura.
ma 15:30
 20/32 anonim ***** válasza:
4%

Akik azt mondják le kell fogni a gyereket, azok milyen szülők lehetnek de őszintén?

Fel se fogják milyen traumàt okoznak a gyereküknek, amikor ilyen testi bántalmazást okoznak nekik és lelkit? Aztán csodálkoznak amikor a gyerek ott hagyja őket felnőttként....

Inkább beszélgess vele és a lelkére hassàl vmilyen mese által amit szeret.

ma 15:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!