Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vinnétek a másfél éves fiatoka...

Vinnétek a másfél éves fiatokat anyósékhoz pár napra (50km), ha már 3 napja nem volt láza?

Figyelt kérdés

Hazajöttek a sógoromék külföldről, csak 6.-ig ülnek. Anyósoméknál laknak ilyenkor. Már voltunk ott 3 napot amikor hazajöttek (karácsony előtt) és terveztük a szilvesztert is ott tartani, de a két ünnep között is ülni 3 napot. Nem találkozunk gyakran velük, évente két alkalommal jönnek csak haza. Télen ülnek 2 hetet, nyáron egy hónapot.

December 26.-tól 28.-ig szerettünk volna ott lenni, de 27.-én haza kellett jöjjunk mert a másfél éves fiúnk belázasodott és hányt.

Elmentünk vele a kórházba, írtak neki lázcsillapítót stb.

Aznap éjjel 40.2 fokos láza volt, valahogy sikerült, hogy leverni, de csak max 3 órát tartott a gyógyszer hatása, utána negint felment 40-re. Este visszamentünk a kórházba, írtak antibiotikumot (piros a torka). Éjjel megint volt 40 fokos láza, de miután lement, nem emelkedett többet fel, csak délután-ra lett majdnem 39. Azóta csak hőemelkedések voltak, 2 napja semmi, viszont csúnyán köhög, antibiotikumot meg csütörtök estig fogja kapni.

Én is a férjemmel rá egy napra, hogy a kicsi megbetegedett, elkaptuk. Belázasodtunk, folyik az orrunk, a férjem hányt és ment a hasa is, de már.ki is jövünk helyre.

2 napja volt anyósom aposommal, hoztak gyógyszert a férjemnek.

A tegnap (szilveszter délutánján) rámírt anyósom, hogy hogy érezzük magunkat, milyen jó lenne ha mi is ott lennénk velük, küldött képet a vacsoráról. Kérdezte, hogy mikor megyünk. Mondtam, hogy 2.-án ha minden jó lesz. De az az igazság, hogy félek kivinni a gyereket, mert köhög, nehogy visszaessen. Sajnos a férjem az anyósomék pártján áll, hogy menjünk hozzájuk, mert megy el a testvére. Mondtam, menjen egyedül, és megharagudott. Mondtam, hogy a testvére is eljöhet hozzánk, mert csak egyszer volt nálunk (nincs se neki se a férjének hajtásija) erre azt mondta, hogy nem akarja a szüleit útra tenni, hogy hozzák el

Túlreagálom?

jan. 1. 12:01
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
76%
Ha köhög, ne vidd, az, hogy nincs láza, nem azt jelenti, hogy gyógyult. Gyerek egészségével nem játszunk, a férjed mehet egyedül.
jan. 1. 12:11
 2/19 anonim ***** válasza:
19%

Attól, hogy köhög, kiviheted annyira, hogy a kocsiba betedd, meg ott kivedd. De ha csak akkor vagy nyugodt, ha maradtok, akkor inkább maradjatok.

Jövőre már nagyfiú lesz, könnyebben tudtok majd mozogni, akár köhögősen is. Nem tart a kisgyerekkor olyan sokáig.

jan. 1. 12:25
 3/19 anonim ***** válasza:
90%
Betegen nem megyunk a csaladhoz es nem is hivunk senkit.
jan. 1. 12:34
 4/19 anonim ***** válasza:
43%
Imádom, hogy az anyák úgy beszélnek 40-50 kilométerekről, mintha minimum Costa Ricáig kéne vinni azt a gyereket. :D
jan. 1. 13:24
 5/19 anonim ***** válasza:
45%

Bakker, köhög a gyerek, laza már nincs.

Ha kohogninfog meg tavaszig, tavaszig nem viszed sehova?

Ne haragudj, de ez csak köhögés, nem valami fertőző tbc.

jan. 1. 13:39
 6/19 anonim ***** válasza:
51%

Beteszed a kocsiba, anyosnal kiveszed, mégis mi baja lenne?

50 km-rol beszélünk

Vidd a gyógyszereit, lázcsillapító, köhögésre szirup stb

Pihenni anyosnal is tud

Tulreagalod igen.

jan. 1. 13:41
 7/19 anonim ***** válasza:
64%
Én vinném, ha ők bevállalják a fertőzésveszélyt.
jan. 1. 13:44
 8/19 anonim ***** válasza:
48%

Ötös, a vőlegényem mondjuk konkrétan hónapokon át! köhögött, mert anno képtelen volt kics.szett egy hetet megülni a seggén.

"Jaj, már nincs lázam, menjünk át a barátokhoz".

Csak éppen köhögött - ami maradt is neki több hónapon át, mert ahelyett, hogy teljesen meggyógyult volna, neki mehetnéke volt.

Nálam alap, hogyha köhögök, meg még két napja is lázas voltam otthon maradok és meggyógyulok.

jan. 1. 14:00
 9/19 anonim ***** válasza:
69%

#8 És mitől jobb otthon gyógyulni mint anyosnal?

Anyosnal nem bent vannak?

Vagy az ott más földrész?

A gyerek nem a haverokhoz megy bulizni, hanem a nagymamájahoz..

jan. 1. 14:42
 10/19 anonim ***** válasza:
34%

Ez komoly kerdes, hogy mitol jobb otthon gyogyulni mint mashol?

Neked jolesik betegen maszkalni? Nem jobb otthon fekudni?

Komolyan nem ertem. Itt raadasul meg a szulok is betegek (voltak), gyogyulnak eppen. Nem ertem a kerdest se, komolyan mondom, nekem evidens hogy nem pattogok, nem kockaztatom a visszaesest, orulok ha meggyogyulunk.

jan. 1. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!