Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi a véleményetek az olyan...

Mi a véleményetek az olyan apáról, aki pofonokkal és olyan kifejezésekkel mint "hülye gyerek" neveli a két és fél éves kislányát? Nagyszülőként mit tehetek?

Figyelt kérdés

dec. 29. 21:56
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy egy mocskos féreg, akit nem szabadna a gyerek közelébe sem engedni. Nem tudom sajnos, hogy mit tehetsz, de ha az én unokámmal bánna így az apja/anyja, tuti hogy feljelenteném az összes létező helyen, vagy jól megagyaltatnám valakivel azt a f@szt. Akkor is ha az a férfi/nő az én gyerekem. Azonban tartok tőle, hogy nem tart ott Magyarországon a gyermekvédelem, hogy ilyen esetben hathatós segítséget nyújtsanak.
dec. 29. 22:00
 2/10 A kérdező kommentje:
Szerbiában élek, sajnos itt még annyira sem... Én sosem láttam, mert előttem nagyon kedves a gyerekekkel, csak néha mondja, "akarsz egy durrt?", de a lányom meséli, meg az idősebb gyerek, a hatéves. Sajnos, azt már láttam hogy ő is kiabál meg üti a kislányt, valószínűleg az apját utánozza....
dec. 29. 22:12
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Te semmit. Az anyját, a lányodat viszont irányba rakhatod,hogy amíg tud,addig meneküljön.
dec. 29. 22:21
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanaz, ami az anyáról, aki ezt hagyja: nem normális. De hogy őszinte legyek, az anyát jobban elitelem, mert ő simán megállithatná az egészet. Válás, gyermekelhelyezes és annyi.
dec. 30. 07:30
 5/10 anonim ***** válasza:
12%
Nyilván neki minden vágya az volt, hogy üthesse és hülyegyerekezhesse a gyerekét, és nem próbált már ki minden más alternatívát. Van olyan gyerek, akire egyszerűen nem hat a szép szó, és a szeretet varázsa se old meg mindent.
dec. 30. 10:44
 6/10 anonim ***** válasza:
31%
Nem,nincs olyan gyerek, csak bántalmazó szülő van. Senki nem azért üt,mert a gyerek megérdemli, hanem mert neki nincs önkontrollja.
dec. 30. 10:46
 7/10 A kérdező kommentje:
5: Érdekes nekem és az anyjának szót fogad a kislány, hozza a picinek a tiszta pelenkát, viszi a szemétbe ami oda való, véletlenül kidönt valamit, megy a zsebkendőért, hogy feltörölje, egyedül pisil és töröli meg magát és fel is öltözik, ha megkérem, hogy hallgasson, mert a babát el szeretném altatni, odajön, megölel és elmegy játszani, a játékokat együtt szedjük össze és örül ha megdicsérem ... Az apja viszont ( a lányom és a hatéves nagyobbik szavai szerint) mindig kiabálva parancsol, "csináld mert lesz egy durr"... és megy lejátszani a videojátékot, vagy fel az emeletre a konditerembe. Olyan, hogy a gyerekeivel játsszon, nincs.
dec. 30. 19:31
 8/10 anonim ***** válasza:
20%
Értem, ez egy szidjuk az apát kérdés. Valóban, lehet is szidni, ha egyszer agresszív és nem foglalkozik a gyerekkel. De az azért meg van, hogy a TE LÁNYOD vállalt vele 3 gyereket? Nyilván nem most lett ilyen, egészen biztosan már az első gyerekkel is így viselkedett. Innentől a lányod az idióta, felelőtlen pitsa, aki ebbe a kapcsolatba bevallalt még két gyereket és még most is csak aput szidja a háta mögött, ahelyett, hogy a válást indítaná végre el.
tegnapelőtt 06:24
 9/10 A kérdező kommentje:
8: Lényegében igazad van. A vejem ügyesen tudja manipulálni az embereket. A lányom feladta a munkáját, karrierjét mert "minek dolgozzál, én keresek annyit, hogy eltartsam a családomat", valamilyen vállalkozása van, munkásokkal, "úgy sincs hova menned három gyerekkel, se munkád, se házad, nem is kapod el a gyerekeket.... stb." szöveggel jön. Mondjuk a harmadik előtt már én is úgy voltam, hogy nagyon nem kellett volna, de gondolom a vejem azért szerette volna, hogy így még jobban magához láncolja a lányom. Mert a gyerekek iránti szeretet meg vágy biztos nem motiválta...
tegnapelőtt 10:43
 10/10 A kérdező kommentje:
8. Csak a gyerekeket sajnálom, főleg a középsőt, aki annyira aranyos és kedves (és szófogadó) kislány, viszont sem ölelést, sem puszit nem kap az apjától soha, de goromba szót annál inkább. (" Tata mondja, D... rossz kislány. Rossz kislány vagyok....).
tegnapelőtt 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!