Nagyon ránkszállt a védőnő, 2 és fél éves státuszvizsgálatot kötelezőnek jelölte be, ha valamit nem talál megfelelőnek mit árthat még nekünk?
2 évesen nem volt 50 szavas szókincse (volt csak halandzsa), és nem tudott 2 szavas mondatokat mondani. Ezért olyan támadóan hivogat,mintha én veszélyeztetném a saját gyerekem. Becsmérel, vallat és gyanakvó. Túlkapás szerintem!
Jönni akar. Nem érdekli a gyerek alvásideje, nincs tekintettél arra, hogy így majd nem tud rendesen reggelizni,se a bölcsödére.
Mi lehet a célja? Mit tud még ártani,ha most sem talál minden megfelelőnek?
Mondjuk eleve rendes tőle, hogy bejelenti hogy megy, az ugyanis nem kötelessége, sőt, általában az a normális, ha bejelentés nélkül megy.
A többit nem értem. Mi az, hogy vallat? Ha becsmerel, akkor kozlod vele, hogy Julika, ezt q hangnemet nem tűröm, ha nem változtat rajta, akkor bejelentest teszek a felettesenel.
Igaza van..legalább őt érdekli a gyereked fejlődése ha már téged nem.
És igaza van abban is, hogy a 2.5 éves státusz kötelező, ha legalább 2 eltérés van a 2 évesben.
Az én gyerekem pl 2 évesen 1db szót nem mondott.
Ennek ellenére ebbe kivételesel nem kötött bele.
Nálunk a súly a mumus, amiatt csesztet minket. Már gyámüggyel is fenyegetőzözz.
Mi egyik gyerekkel sem voltunk 2,5 éves státuszon (most lesz 3 a kicsi, 5,5 a nagy)
Illetve 2x jött szúrópróba szerűen. Én szimplán nem engedtem be.
De miért olyan nehéz amúgy együttműködni vele? Az én fiamnak 300+ szavas szókincse volt 2 évesen, és prímán kommunikált 1-1 szóval. De nem használt 2 szavas mondatokat, meg még valamit nem tudott mondani, ezért szintén visszahívott 2,5 éves státuszra. Mondtam neki, hogy oké, mit gyakoroljak vele? Adott pár tippet, gyakoroltuk, visszamentünk 2,5 éves státuszra (addigra folyékonyan beszélt).
Mi ezen olyan kva felháborító, ha tényleg rendesen foglalkozol vele? Szerintem is felesleges volt visszamennünk 2,5 évesen, de még feleslegesebbnek éreztem volna ezen problémázni, mert tudtam, hogy okos és addigra tudni fogja, amit "kell".
Nem ertem. Hozzatok nem jart ki az elso 1 evben havonta? Vagy nem kellett vinni statuszra? Vagy soha sehova nem vitted meg?
Ezeket hogy oldottad meg? Ez most miert ilyen nehez?
Miert nem tud enni a gyerek attol meg, hogy jon a vedono? Miert nem tud aludni? :D
Nem ertem.
Nem érdekli a gyerek alvásideje, nincs tekintettél arra, hogy így majd nem tud rendesen reggelizni,se a bölcsödére
Bocs, de ezek egy időben vannak, hogy mindet zavarja a max fél órás látogatása?
Rád szállt, mert érdekli a gyerek megfelelő fejlődése? Legalább őt érdekli, ha már téged nem...
Menj elébe és vidd el magánban vizsgálatra, és máris le fog szállni rólatok.
Azokra, akiket érdekel a gyerek fejlődése és támogatják azt, nem szokott pampogni senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!