3 es fel eves kislany fel az utcan?
Figyelt kérdés
Van egy harom es fel eves kislanyom. Regen marha jokat lehetett vele setalni, en is sokszor elvittem, az anyja is meg egyutt is, nemreg azonban kitalalta hogy onfel az utcan. Amint kitesszuk a labunk maris uvolteni kezd hogy vegyuk fel. Persze nem szoktunk engedni a zsarolasnak de igy az van, hogy uvoltve megyunk vegig az itcan, kozben neha random modon elkezd fetrengeni a foldon. Allitasa szeribt az autoktol fel de ezt olyan helyeken is eloadja, ahol egy arva auto sincs. Arra is gondoltunk mar hogy a kinti zajok zavarjak, mert mindig is mahyon erzekeny volt ilyesmire, de hat az se indokolna ilyen viselkedest. Mas is tapasztalt mar ilyet? Mi lehet a megoldas? Ha sikerul elterelni a figyelmet akkor neha nyugi van, de ez szinte mission impossible.szept. 11. 10:13
1/2 anonim válasza:
Nem lehet hogy túlhallása van? Bár az máskor is előjönne de én megnézetném
2/2 anonim válasza:
Autista lányomnál volt ilyen időszak 5 éves kora körül. Ő enyhe autista, Asperger szindrómás.
Ő a közlekedési tábláktól rettegett egy ideig. Kiborító időszak volt....
A lányodnak az idegrendszerével van baja. Valószínűleg éretlen idegrendszerű. Ha pár hét alatt nem múlik el,én megnézetném egy pszichiáterrel/fejlődésneurológussal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!