Miért nem akar a lányom az utcán pisilni?
Szégyenlős.
Én lányom sem pisil az utcán. Tudja, hogy wc-be kell, azt szokta meg. Mondjuk rá nagyon ritkán jön rá szerencsére, mert játszótér előtt pisilünk itthon, nincs messze, szóval nem gond.
Abszolút értem a próblémát....az én lányom még 5 évesen is simán pisilt a fa tövébe, vagy bokorba, és nem érzett szégyent ez miatt...vmiért a kislányod szorong ez miatt szerintem, talán rajtad érzi, hogy kellemetlen a szitu, vagy a bölcsibe, oviba mondtak olyat hogy az okos nagylányok a wc-be, bilibe pisilnek...
Próbáld bíztatni, mosolyogni, hogy érezze ez nem gond..
A többi válaszolónak nincs gyereke vagy, minden órába felrohantok a játszóról a gyerekkel?? nem is értem..:O
:) nem kell foglalkozni mással.
Valszleg ugy lehet ahogy előttem irtak. Hogy szégyenlős vagy szorong. Ami nem is baj. Legalábbis az hogy szégyenlős az normalis. Azt kell megertetni vele, hogy ha nagyon kell es nincs wc akkor nincs mit tenni.. ott végezte el a bokorban, ott is el lehet bujni... de ha van wc es lehet választani, akkor a wcben a pisi helye. En sem mennek fel óránként.. Amúgy olyan szánalmas h. nincs tobb nyilvános wc ebben az országban. Itt a nagy játszótérnél szerencsére van.. Mas kérdés h gusztustalan es inkabb a cukrászdába megyek be fagyizassal egybekötött pisilesre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!