Van, akinek a kisfia nem akar állva pisilni?
A legtöbb anyuka meg azért küzd, hogy a fiuk ülve pisiljenek, és ne legyen minden tiszta pisi.
Az oviba szoljál, hogy had járjon a lánywc-re ahol ö is ülve pisilne.
Nálunk az oviban csak 1 db piszoár van, a többi ülve pisilös wc. Hova megy ha kaklinia kell? Akkor is az agyon pisizet ülöke nélkülire kell mennie?
Pl férjem is ülve pisil, mert annak idején anyja azt mondta, hogy ö addig takarítja csak a wc-t míg ülve pisilnek(2 fia van). De feleségként mondom, hogy ez egy szuper dolog, soha nincsen össze pisilve semmi sem, még egy csepp vizelet sincsen a wc tetön.
Az én fiam se akar állva pisilni, soha nem is akart. Látta az apját hogy ő állva pisil, én is megemlítettem neki egy párszor hogy a fiúk állva pisilnek, de ha nem hát nem, nem erőltetem.
7 éves
Ezt meg én se értem hogy mi az hogy az oviba nem lehet lehajtani. Nekem is az volt az első gondolatom hogy akkor ha kakilniuk kell a csupasz hideg csészén ülnek?
De ha tényleg így van, esetleg próbálj meg beszélni az óvónénivel, hátha rugalmas.
Nálunk a lány wc-n sárga szélű függöny van a fiún piros. Amikor a felkerültek ezek a függönyök a fiam nem volt hajlandó wc-re menni az oviba, emiatt volt hogy bepisilt. Amikor kezdte a kiscsoportot akkor volt ilyen probléma, de addigra már megoldódott így értetlenül álltunk a dolog előtt az óvónővel, mire kinyögte a fiam hogy őt idegesíti a piros szín. Azonnal azt mondta az óvónő hogy hát akkor menjen a lán wc-be ha az neki szimpatikusabb, ezen ne múljon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!