Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek is igaza van...

Szerintetek is igaza van apámnak hogy nőt nevelek a fiambol mert játék konyhát kapott karácsonyra?

Figyelt kérdés
18 hónapos mindig utánozza a itt csinálok pakolja a mosógépet el is indítja. Folyton a konyhaszekrényen lóg. Gondoltam ez egy találó ajándék lenne. El is van vele egész nap "főz". Anyósom is ezzel jött hogy az lányos játék. Értem generációs különbségek de ez mélyen érint. Miért ne játszhatna fiú játék konyhával ? Idézem apámat" jobban elfogadható számomra a labda kisautó illetve szerszámok a fiú számára mert a fiúk legyenek fiúk és amúgy is majd jól ki fogják röhögni a bölcsibe meg az oviban ha meg tudják hogy ilyenje van".
dec. 28. 12:49
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát én lányként az ovis fiúbarátommal hol főztem- sütöttem, hol meg fociztunk. Semmi bajunk nem lett.
dec. 28. 15:48
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Világosíts már fel apukádat ha esetleg nem tudná így öregkorára, hogy a legtöbb mesterszakács bizony férfi.
dec. 28. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!