Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek is igaza van...

Szerintetek is igaza van apámnak hogy nőt nevelek a fiambol mert játék konyhát kapott karácsonyra?

Figyelt kérdés
18 hónapos mindig utánozza a itt csinálok pakolja a mosógépet el is indítja. Folyton a konyhaszekrényen lóg. Gondoltam ez egy találó ajándék lenne. El is van vele egész nap "főz". Anyósom is ezzel jött hogy az lányos játék. Értem generációs különbségek de ez mélyen érint. Miért ne játszhatna fiú játék konyhával ? Idézem apámat" jobban elfogadható számomra a labda kisautó illetve szerszámok a fiú számára mert a fiúk legyenek fiúk és amúgy is majd jól ki fogják röhögni a bölcsibe meg az oviban ha meg tudják hogy ilyenje van".
dec. 28. 12:49
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
90%
Baromság. Fiam is kapott anno. Ma már 13 éves. Szeret főzni, de az miért ne lenne férfi dolog. Emellett dobol, gitározik, zongorázik, lóg a haverjaival és barátnője van. Nálunk pl. mindig az apuka főz, pedig igazi nagy darab kigyúrt férfias férfi.
dec. 28. 12:58
 2/22 anonim ***** válasza:
96%
Nálunk férjem főz, nekem nincs ehhez érzékem,szóval amit apád mond hülyeség. Ja és eddig csak 1 női Michelin séffel talalkoztam,a legtöbb mester séf férfi 😅 a séf versenyen is többnyire férfi van,szerintem a séf szakma kifejezetten férfi dolog. Kislányom meg autózni szeret mégis ő a legcsajosabb akit csak ismerek 😁
dec. 28. 12:58
 3/22 anonim ***** válasza:
96%
Dehogyis, kifejezetten cuki. Nálunk közösen kaptak kiskonyhát a lánnyal, imádni való, ahogy kevergeti a serpenyőben a tojást. De játszik a lányom babakocsijával is, ahogy a lányom is tolja a fiú rendőrautóját. Nem aggódom, hogy nemi identitászavaruk lesz. Pont azzal nyomod el a kis fejlődő személyiségüket, ha rájuk erőltetsz egy szerepet. A szülőknek meg kell mondani, hogy értékeled, hogy aggódnak, de neked ez egy jól átgondolt véleményed, te így szeretnéd nevelni a gyereket. És ezzel le is van zárva a dolog, ha pampognak, akkor az már az ő hibájuk.
dec. 28. 12:59
 4/22 anonim ***** válasza:
95%
Nincs igaza.
dec. 28. 13:02
 5/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Akkor nevetek ezen. Igen én is ezen gondolkodtam hogy nagyon női séf nincs is 😂 Nálunk is férjem a konyhafőnök 😅 Én a desszert felelős vagyok. 😊
dec. 28. 13:02
 6/22 anonim ***** válasza:
82%

Ja, aztán felnőtt férfiként semmit nem ért a házimunkához.

Vicc az egész, de a vicc, hogy 2024-ben neked ez annyira nem egyértelmű, hogy kérdést írj ki róla. Fel kellene már készülnöd a gyereknevelésre.

dec. 28. 13:03
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Az én 2 évesem is kapott konyhát idén. Bölcsiben is van, ott is szereti. A bölcsis nevelők szülőin is elmondták, hogy ott mindenki azzal játszik,ami otthon nincs. Kisfiúk babákkal, kislányok autókkal, nem kell ettől megijedni.

De amúgy pont hogy a férfi szakácsokat ismerik el jobban, hiába a nők sokkal nagyobb százaléka főz a családjára évezredek óta.

dec. 28. 13:07
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a legjobb barátom meleg (és kiskorában autózni szeretett a legjobban) van némi rálátásom az ő világára is, és általában azok a legnagyobb látens bzik, akik foggal körömmel bizonygatni akarják, hogy maszkulin férfiak. Ezt minden homofób idiótának el szoktam újságolni, általában elég, hogy befogják.

Másrészt a séf szakma kifejezetten férfiasan felülreprezentált, itthon és nemzetközi szinten is.

Nekem 2 fiam van, meg egy tipikus férfias férjem, és mindhárman imádnak sütni-főzni, játékból is, meg igaziból is. Az oviban 3 játékkonyha állomásuk van, és vegyesen szoktak ott állni fiúk meg lányok is, tehát egyáltalán nem nevetséges nekik.

dec. 28. 13:08
 9/22 anonim ***** válasza:
84%

Hàt akkor a férjedet sokkolnâ a fiam 😂

Elég gyakran tologatja a hugi jàték babakocsijàt (babàstul)

Nem vallom ezt a fiús jàték lânyos jàték dolgot.

A férjed gondolom durvân homofób ès azt hiszi ettől lesz majd a fia meleg 🤦

dec. 28. 13:14
 10/22 A kérdező kommentje:
Gondolkodtam mosogatógépen és mosógépen is neki mert azokat is imádja. Tudja hogy kell bekapcsolni és volt olyan hogy hallom megy a gép és ő kapcsolta be és legot tett bele. 😅
dec. 28. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!