Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek is igaza van...

Szerintetek is igaza van apámnak hogy nőt nevelek a fiambol mert játék konyhát kapott karácsonyra?

Figyelt kérdés
18 hónapos mindig utánozza a itt csinálok pakolja a mosógépet el is indítja. Folyton a konyhaszekrényen lóg. Gondoltam ez egy találó ajándék lenne. El is van vele egész nap "főz". Anyósom is ezzel jött hogy az lányos játék. Értem generációs különbségek de ez mélyen érint. Miért ne játszhatna fiú játék konyhával ? Idézem apámat" jobban elfogadható számomra a labda kisautó illetve szerszámok a fiú számára mert a fiúk legyenek fiúk és amúgy is majd jól ki fogják röhögni a bölcsibe meg az oviban ha meg tudják hogy ilyenje van".
dec. 28. 12:49
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Nem a férjem az apám. Mert az unokája férfi nem lány.
dec. 28. 13:17
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Én is kaptam hasonló "beszólást" igaz, egy idegentől, mert a kisfiam egy játékbabakocsit (türkízkék és szürke színűt) tologatott az utcán, amiben egy baba volt.

Teljesen rávolt pörögve a kishúga lesz témára, ezért kapta.

De én nem foglalkozom az ilyen szűklátókörű buta emberekkel.

dec. 28. 13:17
 13/22 anonim ***** válasza:
93%
Az én fiamnak is van, meg a tesóm fiainak is. Idén felmosó szettet kapott, imádja, és szívem szerint porszívót is vettem volna, de a férjem azt mondta, vegyünk valami fiúsat is…
dec. 28. 13:25
 14/22 anonim ***** válasza:
74%

Érdekelne, mire mész a válaszokkal.

Ha a többség szerint apádnak igaza van, elveszed a gyerektől? NEm. Akkor?

dec. 28. 13:27
 15/22 A kérdező kommentje:
Érdekelt mások mit gondolnak. Dehogy venném el tőle. Örülök hogy végre örül egy játéknak és használja.
dec. 28. 13:46
 16/22 anonim válasza:
93%

Az én kisfiam is játékkonyhát kapott karácsonyra, és kb. két kezemen tudom csak megszámolni, hogy hány kisfiúnak van még a környezetünkben ilyen konyhája. Az én kisfiam is szeret főzni, takarítani, nyomkodni a mosógépet, de ez természetes szerintem, egész nap velem van, másolja a látott tevékenységeket. Arról nem beszélve, hogy a férjem is feltalálja magát a háztartásban, ha szükséges. Szerintem klassz lenne, ha majd felnőttként a fiaink sem szorulnának segítségre a konyhában, úgy gondolom, hogy a nemi szerepekhez ennek semmi köze nincs.

Apukád bizonyára másként gondolkodik - lehet, hogy a generációs különbségek miatt - de én nem aggódnék emiatt. Jó játékot a konyhában. 😊

dec. 28. 13:47
 17/22 anonim ***** válasza:
81%
Évente legalább kétszer előkerül a kérdés.
dec. 28. 13:57
 18/22 anonim ***** válasza:
82%
A férjem kifejezetten férfias férfi, autószerelő, érdekli minden műszaki dolog, emellett imád főzni, nagyon jó érzéke van hozzá, mindig valami újdonságot talál ki és nagyon jól meg is valósítja őket. Sokkal jobban (és többet) főz, mint én. A kisfiunk már most szereti utánozni ebben (is). Szerintem semmi baj nincs ezzel. :D
dec. 28. 14:02
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

A fiamnak is van konyhája, sőt.... babaháza is. Nővére van, az összes ilyen kis apró figurával úgy elvan, mint a befőtt.

A konyhát is imádja.

De a bölcsiben is van konyha, sokat játszik ott is. Soha senki nem szólt ezért. Volt, hogy mentem érte, és egy kis kötényben rohant kifelé. :D

dec. 28. 15:02
 20/22 anonim ***** válasza:
73%

Tuti trollkérdés, ilyen teátrális vélemény papa szájába adva...

De gondolom véletlenül se merted megemlíteni, hogy pl. szinte az összes híres chef férfi, igaz?

dec. 28. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!