Szerintetek ez milyen játék karácsonyra? Megér Ennyit?
25e kb.
Sokallom. Vki meg nem.
Viszont nagyon tetszik. Két lányom van.
Szerintetek Hány éves korig jó ez a játék?
mi vettünk már ettől a márkától játékot.
nem pont ezt,mert en is sokaltam. de ha nagyon szeretnek babázni-akkor biztos örülnek majd.
mi ezt vettük tavaly az 5évesemnek:
2: Tetszett neki? Ez is jónak tűnik :)
1: Tudsz helyette hasonlót?
Nekem nem az a bajom vele hogy tiszta muanyag (mibol legyen, fabol?!?) hanem hogy nem szep a kivitelezese.
Markat nem tudok de tavaly Karacsony elott csodaszep babazos kiegeszitok es centerek voltak pl. Tesco aruhazban es Regio jatekboltban is!
Helytte szintén műanyag,de ízlésesebb.
Játéknet: baby nurse center (írd be).
6: de hát ez ugyanaz, amit én linkeltem.
ez is a baby nurse (smoby)
2es vagyok.
igen tetszett neki.
Csak 1 dolgot vegyél figyelembe ha megrendeled,hogy majd darabokba érkezik.szóval ha van rá mód félig meddig rakjátok össze,-mert nekünk is több mint félóra volt mire sikerült összeállitani,-pedig mi csak azt a kisebb verziót vettünk amit a linkbe láttál.. :D
Akinek a műanyaggal van baja az csak fa, papír és fém játékot vesz? Vagy csutkababát biztos. A játékok zöme bizony műanyagból készül.
Smoby játékok elég jó minőségűek, volt pár ilyen márkás játékunk. Az enyém majdnem 6 éves, de szerintem még simán játszana vele.
Ezt helyhiány miatt nem tudtuk volna megvenni, pedig vágyott rá a kislányom. A játszóházban első útja hasonló játékhoz vezetett. Szóval ha szeret babázni és helyetek is van én megvenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!