Mit vesztek és mit kértek rokonoktól,5 év körüli fiatoknak/fiú gyereknek karácsonyra (játék)?
Esetleg valamilyen társasjátékra gondoltam,olyan amiben ki kell találni az ellenfélről hogy ki vagyok vagy valami hasonló!
Vagy valamilyen most menő mesehősős társas,verda vagy scooby doo-s?!
5,5éves fiu,
most lego és hot wheels korszak van, így legót, hot wheels pályát és autókat fog kapni, vegyesen tőlünk és nagyiktól, tesóméktól.
Utolsó vagyok,
még ezenek a játékokon kívül kap könyvet, foglalkoztatót, és egy-két ruhadarabot is. :)
Sok társast kaptunk mostanában, de most nincs társasozás- nem lehet mellé ültetni... pedig volt már ilyen időszaka is. Majd később gondolom újra előkerülnek.
A geomag is nagyon jó játék!!
Ma kezdtük el a írni a levelet a jézuskának. Legot szeretne, azt tőlünk kap. Szeretne egy mentőautót, aminek nyílik minden ajtaja, kivehető hordágy, beteg, orvos stb. tehát olyan mint az igazi. Ezt anyumék megveszik neki a bátyámmal együtt, aki még velük él, mert nem olcsó.
Szeretne még Verdás ruhákat, Chuggington vonatot, szobamamuszt. Majd odaadjuk a listát a keresztszüleinek is (a másik bátyám a keriapja), és választanak a maradékból. Férjem apukája és élettársa nem szokta kérdezni, hogy mi kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!