Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Oviból ki irassam-e a fiamat...

Oviból ki irassam-e a fiamat vagy ne? Mert nem akar oviba járni 3,5 éves

Figyelt kérdés
3,5 éves a fiam és nem tudom hogy mit csináljak?Amikor meg jön az oviból egészen estig szajkózza hogy nem akar oviba menni irassam ki,de amikor ott van állitólag nincs semmi baj vele néha felkelésnél pityereg.Azt szeretném meg tudni hogy mikor teszek jót vele,ha ki iratom vagyha nem.Mert attól félek ha ki iratom lehet ha iskolás lesz ezt lehet ki használja,de a másik fiammal otthon vagyok és akkor ha nem iratom ki lehet azt hiszi hogy nem szeretem és azért küldöm az oviba!
2010. nov. 6. 21:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
73%
Igazából lehet, hogy csak az alvással van problémája, hogy amikor felébred, nem vagy mellette. Ki nem íratnám, de lehet, hogy áttérnék a "rövidített műszakra", vagyis átgondolnám, hogy fél napos legyen, aludni otthon is tud. Így több időt is tölthetsz vele, és érzi, hogy az ő igényeit is figyelembe veszed, de mégsem az lesz, amit ő akar. Egyébként felháborítónak tartom, hogy van olyan, aki a kérdezőt leminősíti, mint anyát, csupán azért, mert a jó megoldást keresi a gyermekével kapcsolatos problémára. Az, hogy a kicsi szeretne több időt az édesanyjával tölteni, nem jelenti azt, hogy elkényeztetett a gyerek, csupán azt, hogy valószínűleg szereti az anyukáját...
2010. nov. 7. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!