Mikor irassam be kislányomat az oviba? Májusba 2 éves.
Figyelt kérdés
Csak azért mert a bölcsit 6 honapja intézem és nem veszik fel,ez Debrecen? Akkor most inkább intézem az ovit,mert még a végén ott sem lesz hely.2010. febr. 15. 19:49
1/3 anonim válasza:
Az Oviba csak betöltött 3 éves kora után veszik be, tehát beríratni ráérsz a köv. évben attól függően h milyen hónapra esik a születési dátum.
2/3 anonim válasza:
Mint írod,májusban lesz 2 éves. Oviba csak a betöltött 3. év után mehet, de így év végén már nem szokták fogadni a gyerekeket, hiszen, mire beszokna, már vége lesz az évnek..aztán már csak nyári óvoda meg óvodai szünet lesz.. Egyébként óvodában nincs várólista, nem úgy, mint a bölcsődében. Bőven ráérsz tehát jövő tavasszal beíratni, így már szeptembertől kezdheti az évet. egy óvónő
3/3 anonim válasza:
Én abban a várólistában nem lennék olyan biztos, hogy nincsen. Én kinéztem a fiamnak egy ovit, ahová nagyon szeretném, hogy járjon. Amikor 13 hónapos volt éppen az ovi felé jártam és bementem, hogy megkérdezzem, hogy hogyan működik a felvétel. Monták, hogy akkor ők, most rögtön felveszik előjegyzésbe, és ha továbbra is úgy gondolom, hogy abba az oviba szeretném, hogy járjon a fiam, akkor most szeptemberben is menjek be és erősítsem meg szándékomat. A fiam most 18 hónapos.
Ha Te is kiszemeltél egy ovit, akkor menj be, és kérdezd meg, hogy ott hogyan működik a felvétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!