Hogyan kellett volna kezeljem a helyzetet?
Sziasztok.
Tegnap elmentunk a 4 éves kisfiammal egy boltba.
Meg látott egy traktort, azt szerette volna vegyem meg neki.
Kb vagy 4x mondtam el neki szépen, hogy most nem vesszük meg, mert nemsokára jön a Jézuska, és hozza a sok ajándékot, amit le rajzoltunk neki papírra és be dobtuk a posta ládába.
Mindent mondtam hogy szebb lesz, jobb lesz... Próbáltam elterelni a figyelmét, de nemtudtam.
Igy mentem a pénztárhoz és fizettem, természetesen torka szakadtából orditott, ütött engem, visított.
Ki mentünk a boltból, és végig hazáig az úton csak ordított, visitott, nem akarta fogni a kezem, mert gyalog mentünk.
Igy hazáig igy jöttünk hogy végig sírt de nagyon nagyon hangosan.
Alig akart jönni, húzta a kezem, le akart ülni a járdára.
Haza jöttünk, aztán rá kiabáltam, mert sajnos nagyon el fogyott a türelmem, és rá is csaptam, majd oda jött belém harapott, és mivel guggoltam előtte, igy elérte az arcom és olyan pofont adott hogy a szemüvegem le esett.
És ez mindig igy van sajnos, bármilyen hisztiről legyen szó.
Nagyon ritkán van az hogy szépen meg lehet vele beszélni a dolgokat.
Aztán el telt egy kis idő, és magától kért bocsánatot.
"olyan pofont adott hogy a szemüvegem le esett."
Csókoltatom Benjamin Spockot.
Az elején jól csináltad. Elmondtad neki, hogy nem, és ahhoz tartottad is magadat.
A végén is csak hagyni kellett volna, vagy pedig más módon büntetni (pl. amit a 9-es írt, az jó), nem ütéssel, és kiabálással. Agresszív viselkedésre agresszíven reagált. Mutattál neki egy mintát, és ő azt követte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!