Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hány éves kortól engedtétek/en...

Hány éves kortól engedtétek/engednétek a gyereketeknek hogy megnézze a reszkessetek betörőket?

Figyelt kérdés
Hány éves kortól nézhető szerintetek?

dec. 21. 17:57
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
29%
Most nézül meg délután az első részt a 3 és az 5 évesemmel. Élvezték, tetszett nekik. Hatalmasakat nevettek a betörőkön.
dec. 25. 19:46
 22/25 anonim ***** válasza:
42%

19-es és 20-as, akkor ti nem vagytok egészségesek lelkileg. Az nem normális, hogy egy film fóbiát vagy megrázkódtatást okoz.

Világháborúkat, katasztrófákat élnek túl emberek és lépnek tovább, ti meg filmek miatt "törtök" meg?

dec. 25. 20:03
 23/25 anonim ***** válasza:
30%
Én 79 es vagyok, az én koromban még nem volt annyi tv, de 6 évesen horrort néztem a bátyámmal azóta is szeretem a horrort, nincs fóbiám, nem félek olyantól ami film, és nem vagyok sorozat gyilkos sem.
dec. 28. 20:14
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

22es persze, mert azt hiszed,hogy ezek nem maradnak meg traumaként,hanem csak úgy átlépnek rajta az emberek.

Hihetetlen, hogy van, aki 2024ben ezt még elhiszi.

dec. 28. 20:25
 25/25 anonim ***** válasza:

Végülis... Mennyire 3-5 évesnek való az a jelenet, amikor Buzz elmeséli, hogy a hólapatos fickó állítólag lemészárolta a családját és az egész környéket és a mai napig rejtegeti a hullákat... Vagy ahogy Kevin megnézi a régi maffiafilm kivégzős jelenetét...

És ez csak az első 20 perc.

Milyen vicces, gyerekeknek való film.

Tudom, tudom, a mai 3 évesek már horroron szocializálódnak és vérengzős videójátékokat tolnak, nekik ez semmiség.

Én azért örülök, hogy az enyémek nem ilyenek.

dec. 29. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!