Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hány éves kortól engedtétek/en...

Hány éves kortól engedtétek/engednétek a gyereketeknek hogy megnézze a reszkessetek betörőket?

Figyelt kérdés
Hány éves kortól nézhető szerintetek?

dec. 21. 17:57
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
42%
5 évesen simán megnézte mindkét lányom. Végig röhögtek az egészet.
dec. 22. 06:41
 12/25 anonim ***** válasza:
42%
6-7, semmi extra. Egy-két sérülés mondjuk elég durva így felnőtt fejjel, de régen emlékszem szemem se rezdült. A gyerekem talán a forró kilincsnél rezzent meg, de amúgy nem volt vészes neki, belefért.
dec. 22. 13:17
 13/25 anonim ***** válasza:
22%
Valahol sajnálom azokat a gyerekeket akiknek annyira magas az ingerküszöbe, hogy végig nevetik a filmet 3-5 évesen is...
dec. 22. 13:34
 14/25 anonim ***** válasza:
0%

#13 köszi a hasznos választ.

Ja, nem

dec. 22. 19:40
 15/25 anonim ***** válasza:
0%
8 éves korukban látták,de a középső rész még dögunalom volt nekik.
dec. 22. 21:33
 16/25 anonim ***** válasza:
25%

13asnak annyit, hogy a világon mindenhol durvábbakat láttak fiatalon a gyerekek, valódi sérülés, halál, állatoké és embereké egyaránt. A világon rengeteg állatot ölnek a mai nap is, és nemhogy látják, egy részét gyerekek csinálják, emberek sérüléseinél meg pláne.

Szerintem gondolkodj el kicsit, mert amíg itt alsósok nézik a gyerekfilmet, amiben nem történik valódi sérülés és vicces, te olyan szinten szélsőséges vagy, hogy hasonlót se láthat a gyereked. Mikor ennyire szélsőséges az ember, érdemes elgondolkozni a dolgon, hogy nem mániás-e kicsit..

dec. 23. 08:13
 17/25 anonim ***** válasza:
0%

11es vagyok

13-as Azokat az 5 éves gyerekeket sajnáld, akik nem képesek különbséget tenni egy film és a valóság között. Képzeld, a gyerekek pont annyit fognak fel, amit elbírnak. Egyik sem gondolta, hogy azokat a dolgokat, amiket ebben a filmben lát, ő képes lenne megtenni vagy egyáltalán meg lehetne tenni.

Számukra vicces, hogy a gonoszok pórul jártak ugyan úgy, mint egy klasszikus mesében.

dec. 23. 13:56
 18/25 anonim ***** válasza:
32%
6-7 évesen láttam először. Most már nem tudnám megnézni.😆
dec. 23. 23:04
 19/25 anonim ***** válasza:
23%

17es, ezzel nem értek egyet, mert én az araknophobia film óta vagyok beszrva apókoktól. Inkább úgy mondanám, hogy a gyerekek az érzelmi hatást érzékelik, ha valami viccesnek van beállítva, viccesnek fogják megélni, ha ijesztőnek, ijesztőnek:)

Persze ha már rögzült valami, ami ijesztő és/vagy fájdalmas, majd ezt állítják be viccesnek(pl az én gyerekmnél, aki már tudta, hogy a forró dolgok fájnak, ha égetnek), akkor azért beleborzonganak, de ha egy-egy van, túllendülnek rajta, nem okoz traumát. Nyilván nem a legideálisabb film egy 5 évesnek, mert bonyolult és "durva", de még pont annyira, hogy nem vészes, ha látja.

"úhh, áhh" ilyen hangokat adott ki a gyerekem, mikor 6,5 volt kb, mikor látta, de nagyon élvezte és újra akarta nézni. Pont annyira volt "ijesztő" amennyit fel tudott dolgozni és tökéletesen vicces hátteret kapott hozzá. Mint a macskás videók, mikor nagyot ugranak és leesnek/nekiugranak a falnak, nyilván fáj egy kicsit, de túléli és komikus az egész a talpraállással. Ilyen a reszkessetek betörők is, az eleje meg külön jó azzal a sok sérelemmel és konfliktussal.

dec. 24. 08:00
 20/25 anonim válasza:
46%
10 évesen láttam először, a mai napig vannak dolgok amik számomra megrázóak
dec. 25. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!