Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Budapest belvárosba kocsival...

Budapest belvárosba kocsival mennétek a gyerekkel rendszeresen vagy tömegközlekedéssel?

Figyelt kérdés

Heti 2x kell bemennünk külső kerületből. Busz+metró+séta. Ez így nagyjából 1 óra max 1 óra+10 perc.

Kocsival még nem tudom, de szerintem az is olyan 30-50 perc forgalomtól függően.

Tömegközlekedve tök ingyen megyünk, kocsival ugye fizetem a benzint meg a parkolást is, ami alkalmanként 1-2 óra.

Ami a kocsi mellett szól, az max a kényelem, főleg esős időben, mert olyankor halál az babakocsival.

Ti melyiket részesítenétek előnyben?

dec. 15. 20:12
A kérdező szavazást indított:
Autó
Tömegközlekedés
Alapvetően tömegközlekedés, extrém időjárás esetén alkalmanként autó
28 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%

Nem nehez dontenem, mivel en nem merek vezetni Bp-n 😂

De nyilvan az auto kenyelmesebb, csak a parkolas es a dugo szivas.

dec. 15. 20:16
 2/13 anonim ***** válasza:
71%
Tömegközlekedéssel. Alapból nem vezetek. Budapest tömegközlekedése nagyon jó.
dec. 15. 20:27
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Én Bp-n élek és vezetek is. Nagyrészt tömegközlekedést használunk a metrót nagyon szereti a fiam. Viszont, ha extrém pocsék az idő vagy olyan helyre kell menni ahol jobban jön a kocsi akkor kocsi.
dec. 15. 20:31
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Tömegközlekedés. Mire parkolóhelyet találsz több időbe fog telni, mint busszal.
dec. 15. 20:40
 5/13 anonim ***** válasza:
82%
Attól függ milyen az útvonal. Pl. én az Örs vezér terétől kifelé lakok, ha bemegyek a városba át kell mennem az Örsön, aluljáróban, babakocsival biztosan nem szeretném. De ha nincs ilyen akkor jó lehet a tömegközlekedés.
dec. 15. 20:51
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem vezetek, ezert nekem nem lenne mas valasztas 😁
dec. 15. 22:04
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan nem Budapest, de mi itt a városba ritkán megyünk kocsival. Töszörögni meg parkolót keresni...nincs mindig kedvem.

3.-ra szavaztam.

dec. 15. 23:33
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Belvárosba az esetek nagy százalékában tömegközlekedéssel megyünk. Amennyit nyernénk azzal, hogy gyorsabb autóval, simán el lehet bukni a parkolóhely kereséssel és nincs garancia rá, hogy lesz a cél közelében. Bent egyébként sem egy nagy élmény vezetni, emellett a nagyobbik gyerekünk nagy járműrajongó. Olyan néha előfordul, hogy több dolgot összeszervezünk és ha az egyikhez autó kell, akkor azzal megyünk vagy ha valaki a családból autóval megy be és elvisz minket egy darabon.
dec. 15. 23:45
 9/13 A kérdező kommentje:

Azon a részen, ahova járunk, nem nehéz parkolóhelyet találni abban az időpontban. Általában van sok szabad hely, ezt mindig megjegyzem magamban, mikor sétálunk, hogy na, autóval is jöhettünk volna, itt a csomó hely :D

Szóval ez a része nem gáz kora délelőtt.

A dugó már inkább, mert egy szakaszon a busz is a dugóban áll, bár kocsival másik útvonalon mennék, de gondolom, arrafelé és ülnénk a dugóban.

dec. 16. 06:31
 10/13 anonim ***** válasza:
75%
Belvárosba tömegközlekedésel mentünk.
dec. 16. 06:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!