Rossz anya lennék?

Figyelt kérdés
Elnézést előre is a nyafogós hangvételért, de egy részt nincs kivel sajnos ezt megbeszélnem más részt komolyan aggaszt a helyzet. 1 éves kisfiam hasmenéses betegséget kapott el. 2 hete elkezdte át aludni az éjszakát, na most ez azért lényeg mert este gondolkoztam rajta hogy éjszaka felébresztem és kicserélem a pelust több indokból kifolyólag is. Köztük a legfontosabb hogy ne csípje ki a popsiját. Hàt mikor elaudtam arra ébredtem hogy reggel 6 óra van és szokásosan felébredt ahogy szokott. Amióta megszületett mindig minden ébredésnél én vagyok ott azonnal. Reggelre kicsit pirosabb is lett a popója. Illetve nem vettem észre hogy hányt alvás közben. És ha megfulladt volna? (Külön szobában alszik)
dec. 11. 23:24
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
20%
Persze ki...régen nem fektették túl a gyereket, nem is volt ennyi tápos.
dec. 12. 08:31
 22/41 anonim ***** válasza:
féltették*
dec. 12. 08:32
 23/41 anonim ***** válasza:
71%
Tudod mikor lennél rossz anya? Ha nem rágódnál emiatt. De lehet, hogy még akkor sem.
dec. 12. 08:50
 24/41 anonim ***** válasza:
38%
Még a 10 évesemhez is átmegyek aludni ha hányós beteg basszus nem hogy az 1 éves gyereket átpateroljam a szobájába...nem is értem...szegény kicsi
dec. 12. 08:52
 25/41 anonim ***** válasza:
48%

Tényleg az a szar aki a gyereke mellett virraszt?

Eszem megáll.

Aki meg hagyja fetrengeni a saját piszkaban a gyereket az az isten, mert jaj szegény anyának aludni kell.

De az apa is megér egy misét, az biztos

dec. 12. 08:56
 26/41 anonim ***** válasza:
83%
Nem vagy rossz anya, ne ostorozd magad. De az igenis komoly probléma, ha az 1 eves kicsi hány alvás közben és nincs mellette senki. Már megtörtént, nem kell most emiatt lelkileg összetörnöd, hanem felelős szülőként gondold végig, mit kellett volna máshogy csinálnod, hogy észrevedd, és legközelebb csináld úgy. Ennyire van szükség. Felesleges lelkizésre nincs. Jó anya vagy.
dec. 12. 09:56
 27/41 anonim ***** válasza:
47%
Felelőtlen vagy. Ez a helyes kifejezés.
dec. 12. 09:59
 28/41 A kérdező kommentje:

Na hátrább az agarakkal kedves válaszolók.

1 a napszakot nem írtam le a behányásra … ez egy napközbeni alváskor történt amire fel sírt én meg szokásosan ott termettem úgy mint aki teleportált, a kiakadás ott történt meg hogy nem álltam vigyázzva mellette mint az ősanyák hanem főztem a vacsorát és azt éreztem h tehetnék máshogyan.

2 a gyermek azért alszik külön mert apró kora óta akkor tud csak jó ízűen aludni ha egyedül a saját szobájában a saját ágyàban alszik! Más különben mindenre felébred és nappal nyűgös és nappal sem alszik

3 nem az volt a kérdés hogy kiszeretne kioktatni a döntésem felől h velünk egy helyen vagy külön alszik e… nekem eszem ágàban nem lenne megjegyzést vagy kioktatást tenni senki felé hogy együtt alszik e vagy külön a gyermekétől

4 valóban kimerült vagyok mert mint írtam születése óta én vagyok ott minden megébredésnél én vagyok vele 0-24 én játszom vele én és csak is én viszem egyedül mindenhova le adva minden igényemet

5 pedig ez a 3-as kommentelőnek szól és csak neki!!! Hogy szégyeld össze magadat amiért ilyen egy ledegradáló ember vagy!!! A feltételezés is rohadt sértő, mi szerint biztos hozzá szokott h nem számíthat rám! Őszintén kívánom neked hogy ennyit foglalkozott volna veled anyukád mint amit nap mint nap én megteszek ő érte. Akkor lehet kialakult volna benned egy olyas fajta jó érzet ami nem enged ilyet válaszolni!!!!

dec. 12. 10:21
 29/41 anonim ***** válasza:
71%

Reggelre kicsit pirosabb is lett a popója. Illetve nem vettem észre hogy hányt alvás közben. És ha megfulladt volna? (Külön szobában alszik)

Most akkor főztél, vagy mi?

Jól van, tőled sem kell a duma.

Ide jöttél kérdezni, leírtuk a véleményünket, ki így ki úgy, fogadd el.

Igenis szarugy ha a gyereked néhány te meg NEM VETTED ESZRE ahogy írtad (majd ugye kijavították, hogy, de észrevetted, rohantal oda hozzá)

dec. 12. 11:06
 30/41 anonim ***** válasza:
47%

És nem hinném, hogy az ősanyasag, ha az ember figyel a beteg gyerekere.

A férjedet meg kérd meg, hogy segítsen.

Ha nincs férjed, vagy egyedül álló anyuka vagy, vagy a férjed külföldön dolgozik, mástól is lehet segítséget kérni.

dec. 12. 11:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!