Rossz anya lennék?

Figyelt kérdés
Elnézést előre is a nyafogós hangvételért, de egy részt nincs kivel sajnos ezt megbeszélnem más részt komolyan aggaszt a helyzet. 1 éves kisfiam hasmenéses betegséget kapott el. 2 hete elkezdte át aludni az éjszakát, na most ez azért lényeg mert este gondolkoztam rajta hogy éjszaka felébresztem és kicserélem a pelust több indokból kifolyólag is. Köztük a legfontosabb hogy ne csípje ki a popsiját. Hàt mikor elaudtam arra ébredtem hogy reggel 6 óra van és szokásosan felébredt ahogy szokott. Amióta megszületett mindig minden ébredésnél én vagyok ott azonnal. Reggelre kicsit pirosabb is lett a popója. Illetve nem vettem észre hogy hányt alvás közben. És ha megfulladt volna? (Külön szobában alszik)
tegnap 23:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%

Ha a Kati néninek töke lenne, ő lenne a Kati bácsi. :D

Ne stresszelj ezen h "mi lett volna ha". A lenne az nincs. És minden oké a gyerkőccel. Chill. :)

Ha pedig nagyon aggódsz ezen, max a betegebb napokon a kiságyát átviszed a hálótokba. Vagy valami. De hidd el, ha baja lenne, felébredsz rá.

tegnap 23:29
 2/14 anonim ***** válasza:
91%

Nem vagy rossz anya, csak nagyon fàradt. Egy évesen már el tudja fordítani a fejét, mikor hány. Esetleg mìg beteg, alhatsz a szobájában.

Ha hasmenősen is átalussza az èjjelt, akkor este kenhetsz egy közepesen vastag rèteget a fenekère (Neogranormon, Bepanthen, Vaseline stb.) és akkor nem jut a bőréig a híg széklet.

tegnap 23:30
 3/14 anonim ***** válasza:
23%

Na ezért alszunk legalább betegen egy szobában a gyerekkel. Valószínűleg fent volt, mert álmában nem megy a hasa és hány szegény gyerek. Valószínűleg sírt is, ahogy lehet más éjszaka is,csak te békében csicsikálsz a szobában. Ő meg közben szépen megtanulta,hogy nem számít annyit, még betegen sem,hogy a saját anyja foglalkozzon vele.

Gratulálok! Igen, rosszcanya vagy! Úgyhogy most már elkezdhetsz foglalkozni is azzal a gyerekkel!

tegnap 23:31
 4/14 anonim ***** válasza:
84%

3!

De,hány álmában a gyerek. Legalábbis az enyém. Fel se ébred rá. 9 éves.

tegnap 23:50
 5/14 anonim ***** válasza:
64%
#3! Na, de még szerencse, hogy itt van nekünk az anyák gyöngye!🤣 Muszáj neked minden kérdéshez odahányni valamit? Kezeltesd inkább a komplexusaidat, mert ez nem normális.
tegnap 23:53
 6/14 anonim ***** válasza:
14%

5!

Ha valaki (nem én írtam, de akkor is...) azt írja le,hogy foglalkozni kell a beteg gyerekkel,és fokozottan odafigyelni rá,az a nem normális?

Hova tart ez a világ?

Ez lenne a normális anyai viselkedés!

Lehet a válaszoló stílusa hagy kívánnivalót maga után, de azért ne ítéljük már el rögtön...

tegnap 23:57
 7/14 anonim ***** válasza:
24%

3mas vagyok. Igen, simizzétek csak meg a buksiját,amiért a gyereke,az 1 éves gyereke, akiről tudja, hogy beteg, egyedül fosik-hányik egész éjszaka, és a saját hányásában, székletében fetreng,míg anya a másik szobában, jó messze,hogy ne is hallja, az igazak álmát alussza.

Nincs olyan univerzum, amiben ez jó, követendő pèlda lenne. Igen, rossz anyja volt annak a szegény gyereknek, kaparja össze magát!

ma 00:02
 8/14 anonim ***** válasza:
64%

#6! A válaszoló minden kérdezőnek odaböfög valamit, amitől az még rosszabbul érezheti magát, miközben már eddig is úgy érezte, azért született a kérdés.

Az a nem normális, ha valaki csak attól érzi jó anyának magát, ha másokat lenyom, mint a "kedves" válaszoló. Igen, ez bőven kezelésre szorul.

ma 00:03
 9/14 anonim ***** válasza:
38%
Az anonim kérdések és válaszok között ugyan honnan tudod, hogy ki mit és mikor ír? Ez inkább paranoia, de a kérdést nem nagyon viszi előrébb.
ma 00:07
 10/14 anonim ***** válasza:
60%
Tegyél rá egy kis popsikrémet, az rendbehozza. Ne keltsd fel indokolatlanul szegényt. Én lassan 3 éve nem alszok a legkisebb gyerekem miatt. Mit nem adnék, ha egyszer átaludná az éjszakát…
ma 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!