Rossz anya lennék?

Figyelt kérdés
Elnézést előre is a nyafogós hangvételért, de egy részt nincs kivel sajnos ezt megbeszélnem más részt komolyan aggaszt a helyzet. 1 éves kisfiam hasmenéses betegséget kapott el. 2 hete elkezdte át aludni az éjszakát, na most ez azért lényeg mert este gondolkoztam rajta hogy éjszaka felébresztem és kicserélem a pelust több indokból kifolyólag is. Köztük a legfontosabb hogy ne csípje ki a popsiját. Hàt mikor elaudtam arra ébredtem hogy reggel 6 óra van és szokásosan felébredt ahogy szokott. Amióta megszületett mindig minden ébredésnél én vagyok ott azonnal. Reggelre kicsit pirosabb is lett a popója. Illetve nem vettem észre hogy hányt alvás közben. És ha megfulladt volna? (Külön szobában alszik)
tegnap 23:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

#9! Paranoia? Nem baj, hogy nem engem "üldöztek", kedves?

Meg lehet ismerni a stílust, főleg, ha valakié kirívóan paraszt, amellett a pöttyök száma is stimmel. Nem sok olyan van ebben a topicban, akinek ez a hobbija. Van még egy 3 pöttyös.

ma 00:24
 12/14 anonim ***** válasza:
:D Jól van, én szerencsére azt se tudom miről beszélsz Pöttyös, de a kérdésre válaszoltam.
ma 00:27
 13/14 Zsabra01 válasza:
Kezdetnek, egy egyéves gyereknek szerintem még bőven nem kellene külön szobába aludnia! Pont azért ha valami baj van, legyen esély észre venni! De ne várjuk már el, hogy mindent észre vegyen valaki, mert az viszont lehetetlen! Abból a szempontból mondhatni hibás, hogy külön szobába alszik a gyerek, de valaki túlreagálta a helyzetet! Amúgy meg nem tudom milyen tévhitben van itt emberkénk! A sírást észre lehet venni másik szobából is. De a hányástól való megfulladást akkor sem lehet mindig észre venni ha a szobában van a gyerek! Volt ilyenre példa, és lessz is! Az viszont már hagy kivetni valót a kérdező oldaláról nézve, hogy egyáltalán ezt a kérdést felkellet tenni! De kérésre is válaszolni kéne. Nem feltétlenül vagy rossz anya, elvégre mindenki hibázik valamiben. Főleg ha valamit először csinál, és a gyereknevelés nem épp a legkönnyebb dolog. Egyetlen hiba miatt teljesen elítélni valakit, nem épp ésszerű. Főleg mert nem látja azt, hogy valójában miképpen is neveled azt a gyereket! Azt te tudod, hogy ezen az egy hibán kívül milyen anya is vagy! Ez nem egy dolgon múlik ugyebár ezzel mindenki egyetérthet. Hogyan gondozod, mennyit vagy vele? miként törődsz vele? hogyan neveled... Ez alapján csak te tudod eldönteni, hogy milyen anya is vagy mivel mi ebből semmit sem látunk!
ma 02:25
 14/14 anonim ***** válasza:
Az én szememben igen. Ilyen esetben az anyai ösztön azt diktálja, hogy a gyerek mellett fekszem ébren, fél ébren és minden rezzenesre ott vagyok, figyelek, segitek. Basszus, 1 éves. Nagyon kicsi. 5 éves a gyerekem, de ha ilyen betegsége lenne eszembe nem jutna magára hagyni, valószínűleg ő is ezt kérné, mert biztonságot, megnyugtatast ad még ilyen sz*r helyzetben is.
ma 02:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!