Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy tudnám ezt vissza fordítani?

Hogy tudnám ezt vissza fordítani?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nagy dilemma után vettem rá magam erre,segítséget szeretnék kérni!

Van egy kisfiam aki lassan 2 éves lesz.

Mese függő..

Úgy kel hogy be kell kapcsolni neki és egész nap megy szinte a mese és este is azt nézi...

Velünk nem igazán foglalkozik

Néha kicsit jatszik velünk de nemsokat.

Egy nagyon rossz kisfiú

Sehova nem tudok vele elmenni mindenhol csak vergődik

Nem foglalkozik a többi gyerekkel sem

Nemtud beszélni sem sajnos.

Igen tudom elrontottam az Én hibám de szeretnek ezen változtatni.

Segítsetek

Rögtön vegyem el tőle a mesét vagy fokozatosan?

tegnap 11:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Egyből nullára venni a tvt, eldugni a távirányítót, mikulás elvitte, de hozott helyette ajándékot. Húzzatok ki az udvarra, parkba, mindegy, csak friss levegőre, heti párszor elmenni kisgyerekes társaságba, nagyszülőkhöz, étterembe, bàrhova ahol vannak emberek.

Vegyetek új játékokat, ami nem f*szság, hanem fejlesztő, ami leköti és új meséskönyveket, azokat nézegetni. Ha nem is olvasni benne a szöveget (mert nem hiszem, hogy lefoglalná), de nézegetni, mutogatni, hogy mi micsoda/a kép alapján kitalálni egy saját sztorit és a cselekvést mutogatni a képen, sokat segítene.

tegnap 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!