Vissza lehet ezt a folyamatot fordítani valahogy? Hogyan?
Egy 2 és egy 3 éves gyerekem van. A nagyobbik erős akaratú, a kicsi nem vészes, de most ő is "bedacult". Sajnos sokat kellett dolgoznom az utóbbi időben, és ingerült voltam velük, sokszor, ha nem fogadtak szót a nromális hangú kéréseimre, felemeltem a hangom. Nyilván ez nekik is leesett, hogy nem olyan vagyok egy ideje, mint régen, de a válaszuk az engedetlenség, és a folytonos viták. Reggel ovi előtt a fogmosás, a fésülködés, de még a felkelés is néha mind-mind viták tárgyát képezi egyenként, és ez irdatlan kimerítő. Szerintem még ha erős akaratú is a lányom, inkább a sorozatos nem túl kedves beszédem szülte ezt a sok befeszítést.
Hogy tudom én ezt visszafordítani? Szinte sírógörcsöm, vagy menekülhetnékem van itthonról, annyira kimerít ez, hogy a alegalapvetőbb dolgokat sem akarja megtenni.
Mit tegyek? S.o.s. de tényleg s.o.s. mert már volt olyan nap, hogy öngyilkossági gondolataim voltak, hogy ennyire semmibe vesznek.
Hogy csináljam vissza? Valaki!!!
Apuka este ha hazajön minta apa, de az napi 1 óra este fél 8-tól fél9-ig. Hétvégén is van apa.
De reggel nincs, apuka kedves, vicces, törődő, vele semmi gond, csak kevés a pénzünk, ezért mind ketten sokat kell gürizzünk.
Figyi, nagyon sajnalom, hogx igy vagytok...a gyerkoceid nagyon picik még, gáz, hogy dolgoznod kell, elhiszem, hogy brutal kivagy...:-(
Ők is, hogy anya reggel hajt, napkozben eltunik, majd este faradt, es mwgint csak hajt...
Nincs potitiv egyuttlét..
Csakis, a MINŐSÉGI, TELJES ODAFIGYELŐ, SZERETETTEL, MÓKÁVAL egyutt töltött idő segít ezen...
Probalj reszmunkaidobe átváltani, vagy csaladtól, baratoktól segítséget kérni, a házimunkát tojd le, amennyire lehet...pihenned kell/ene, de tarts ki, visszafordithato..
6. 7. köszi!
Aki meg megkérdezte, hogy miért vállaltam gyereket, ha nem tudok velük lenni, mert melóznöm kell, az válaszoljon nekem arra, hogy a házvásárlásunknál miért nem kaptuk meg az idióta ügyvéd egy szavas tévesztésének következtében a szocpolt, ami járt volna két gyerekre, és e miatt váratlan adósságba keveredtünk, (hitel nélkül akartunk házat venni) és miért kell nekem ő miatta dolgoznom! Ennyit az ítélkezésről!
Én ezt sosem értettem, hogy miért kell mások felett úgy ítéletet mondani, hogy nem ismerjük a helyzetét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!