Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Adódott már kellemetlenség...

Adódott már kellemetlenség abból, hogy kisgyerekedet idősebbnek nézték?

Figyelt kérdés

Velünk már sokszor előfordult, kezdve azzal, hogy már 1,5 évesen megszóltak, hogy egy ekkora gyereket minek tolok babakocsiban. 2 évesen, hogy miért csak ennyit beszél, most 2,5 évesen hogy miért nem tud viselkedni, várni hosszasabban, miért hangoskodik egy legalább 4 évesnek tűnő gyerek. Sose tudom hogy reagáljam le, mindenkinek kezdjem el magyarázni hogy ő még csak X éves?

Nektek adódott már ilyen helyzet? Nem bosszant titeket? Mit szoktatok reagálni?

nov. 29. 13:55
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
41%
20, az van drága, hogy ebben az esetben nem a kérdésre válaszoltál. Nem a gyerekedet láttak idősebbnek, hanem téged alultápláltnak. Az sehol nincs rendben, hogy egy baba vastagabb legyen az anyjánál. Vagy a gyerek duci, vagy az anya beteg. Egyébként én vékony vagyok, de nem alultaplalt. Rég rossz lenne, ha a gyerekem vastagabb lenne.
nov. 30. 08:07
 22/22 anonim ***** válasza:

Általában idősebbnek nézik, de még csak én okozok ezzel kellemetlenséget szegénynek. Nagy súllyal született és szépen nő is. Emellett a mozgásfejlődése is gyorsabb és nagyon okos. Volt, hogy kérdezték, mennyi idős, mondtam, hogy 5 hetes és kijavítottak, hogy hónapos.😂 De nem szólt be senki semmire.

Én viszont időnként elfelejtem, hogy ilyen pici. Gyakran kellett emlékeztetnem magam, hogy még "4.trimeszter van",amikor nem tudtam letenni. Vagy mostanában is van, hogy pl.elrúgja a labdát a játszószőnyegről és nem jövök rá, hogy miért nyivákol. Aztán eszembe jut, hogy hátról nem tud még megfordulni, úgy meg nem éri el.

Ahhoz is soká lettem elég bátor, hogy vegyek a "fogára" gélt, mert hiába nyomta állandóan a szájába a kezét, dőlt belőle a nyál, rázta a fejét, amikor fájt neki stb. Mindenki lerázott azzal, hogy korai, kicsi még, anélkül, hogy megnézte volna. Múltkor belenézett a védőnő a szájába és mondta, hogy tényleg fogzik már, látja.

3hónapos

dec. 1. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!