Ha attól fèlek,hogy a fiam rosszalkodik ,nem viselkedik jól az anyàknapi ünnepsègen ti mit csinânàtok,kihagynàtok? Nem szívesen hagynânk ki ,de a kellemetlenség se hiányozik
Figyelt kérdés
2023. dec. 5. 16:25
1/17 A kérdező kommentje:
Volt már valaki hasonló helyzetben?
2023. dec. 5. 16:32
2/17 anonim válasza:
De miért ne viselkedne jól? Ha jellemző rá, hogy rosszul viselkedik, akkor beszélni kéne vele erről, de attól, hogy nem mentek el nem fog megoldódni.
3/17 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy megâllapodunk vele hogyha jól viselkedik utána kap valami ajándékot
2023. dec. 5. 16:40
4/17 A kérdező kommentje:
Azért 2es mert mi ismerjük a saját gyerekünket🙂
Persze,lehet vele mindenről beszélni de ,hogy az úgy is lesz -e nincs rá garancia
2023. dec. 5. 16:42
5/17 anonim válasza:
Decemberben ettol felsz? A karacsonyi musor nem aktualisabb egy fokkal (ha van)? :D
Ovonokkel beszeld meg az aggodalmad szerintem.
6/17 A kérdező kommentje:
Arról nem volt szó,hogy lesz.
Pont időben még rá akarunk készülni🙂
2023. dec. 5. 16:50
7/17 anonim válasza:
Öt hónapig kell készülni? Van itt baj rendesen...
8/17 anonim válasza:
Fel sem fogja mi az hogy majd májusban meg anyáknapja.
Én kb odamenet beszélném meg vele, hogy ha ügyes lesz, utána elmegyünk fagyizni (aztán elmegyünk mindenképp)
9/17 anonim válasza:
Hol van az még?
Egy óvodás életében 5 hónap egy örökkévalóság. Addig még bármerre változhat.
Egyébként egy jó oviban nem szerepeltetik kötelezően a gyerekeket és figyelnek rá, hogy a képességeiknek megfelelő feladatot kapják. Nem vigyázállásban kell szavalniuk.
10/17 anonim válasza:
De miért a te problémád, hogy így vagy úgy viselkedik? Ha jól értem, óvodás, és óvodai ünnepségről van szó. Az óvónők dolga ezt a helyzetet kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!