5 évesnek hogy adnál be kúpot, hogy a legkisebb kellemetlenséget okozd?
Figyelt kérdés
Délbe elkezdett hányni,adtam neki tablettát,kólát,de az sem marad benne. Úgyhogy most kúp lesz. Legutóbb kisbaba korába kapott,azóta sem,de most muszáj. Hogy lehet kíméletesen beadni ?2013. márc. 30. 14:54
1/7 anonim válasza:
Megbeszélni vele, semmiképpen nem hirtelen mozdulattal, elmondani, hogy ettől sokkal jobban lesz, stb.
Előtte használj krémet, babaolajat.
2/7 anonim válasza:
Megbeszélni vele, hogy ettől meggyógyul, hogy lazítsa el magát. Egy kis popsikrém is segíthet.
3/7 anonim válasza:
Én csap alá tartom a kúpot utána teszem fel lassan. sosem sírt tőle.
4/7 anonim válasza:
mondd el neki,hogy ez nem fájdalmas egyáltalán.
feküdjön az oldalára ,huzza fel a lábait.és tereld el a figyelmét,beszélgess vele miközbe felrakod-és észre sem fogja venni
5/7 A kérdező kommentje:
Csecsemőkora nem adtam neki,úgyhogy nincs benne gyakorlatom. Nemsokára meghozzák a gyógysz-ból,adok is egyet neki rögtön.
2013. márc. 30. 17:20
6/7 anonim válasza:
3as vagyok most látom hogy 5éves nem 5hónapos csak átfutottam a kérdést. én is elmondanám neki hogy ez nem fáj és ha végeztetek vele akkor megígéred hogy mesélsz neki vagy elmentek sétálni.
7/7 A kérdező kommentje:
Hát ha 5hónapos lenne,nem lenne talán gond,de 5évesnek ez nem egyszerű,nincs hozzászokva.Milyen testhelyzet a leg elviselhetőbb?
2013. márc. 30. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!